Startbooster

Laatste update 24 maart 2022 Leestijd: 3 min

01 Dé opleiding voor startende ondernemers

Innovam heeft samen met BOVAG de nieuwe opleiding Startbooster ontwikkeld. Startbooster is bedoeld voor startende ondernemers die al veel ervaring hebben in hun vak, maar nog niet in de rol als bedrijfseigenaar en leidinggevende. Het succesvol runnen van een bedrijf vraagt bepaalde basisvaardigheden en daarover gaat Startbooster! 

Bent u nog niet zo lang geleden uw bedrijf gestart? Of neemt u binnenkort het bedrijf over van uw ouders of uw werkgever? Overweeg dan zeker Startbooster. Tijdens deze opleiding leert u wat de prestatie-indicatoren zijn van een bedrijf, hoe u deze interpreteert en acties onderneemt om bij te sturen. Ook leert u hoe u medewerkers daarbij (pro)actief kunt aansturen en coachen. U krijg inzicht in de uitdagingen binnen het totale bedrijf, leert hierover te communiceren en zo bijvoorbeeld de samenwerking tussen afdelingen te optimaliseren. Met Startbooster werkt u aan alle vaardigheden die u nodig heeft om een betrokken, scherpe en actieve ondernemer te zijn. 

Startbooster in het kort

  • In één jaar leert u de basisvaardigheden voor het succesvol runnen van een bedrijf. Van businessplan en financieel management tot personeelszaken, marketing en sales. 
  • De opleiding bestaat uit 23 modules, waarin u leert hoe u als bedrijfseigenaar professioneel te werk gaat. 
  • Er zijn ook lessen in opgenomen van experts van Alfa Accountants, BOVAG en Bovemij. 
  • Tussen de modules werkt u aan lees- en studeeropdrachten. 
  • De opleiding bevat een tussentijdse toets van uw financiële kennis en aan het eind presenteert u uw businessplan tijdens het eindexamen. 
  • Bij een goede beoordeling ontvangt u een diploma van IBKI. 
  • U krijgt een persoonlijke coach en ook een buddy (collega-ondernemer).

Kosten 

Startbooster is een opleiding van Innovam, ondersteund door BOVAG, Bovemij en Alfa Accountants. Daarom krijgt u als BOVAG-lid € 500,- korting (met vouchercode BOVAG500) en betaalt u € 4990,- in plaats van € 5490,-. 

Brochure

Meer weten? Hoe het opleidingstraject van Startbooster er exact uit ziet, leest u in deze brochure. Meer informatie vindt u ook op de website van Innovam

Meld u aan voor de opleiding Startbooster

Verder lezen?

Dossiers met dezelfde categorie

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring