Bereik nieuwe klanten met de Hopper-campagne

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 3 min

Met de website ikbenhopper.nl laat stichting Natuur & Milieu zien dat ‘flexibele mobiliteit’ vandaag de dag heel gewoon is. U kunt uw verhuurbedrijf op kosten van BOVAG aanmelden als slimme en duurzame reismogelijkheid.

Consumenten kunnen op de website ikbenhopper.nl hun locatie invullen en krijgen dan alle Hopper-mogelijkheden in de buurt te zien. Denk aan de dichtstbijzijnde deelauto’s, fietsverhuur, OV-haltes en oplaadpunten. Deze reismogelijkheden zijn allemaal zichtbaar op één kaart.

Basispakket
Flexibel en slim reizen met een BOVAG-huurauto past naadloos bij de Hopper-mogelijkheden. Daarom biedt BOVAG u een gratis basispakket aan, zodat u eens kunt proeven aan deze vorm van mobiliteit. Daarbij worden uw vestigingen op de kaart weergegeven, inclusief een link naar de reserveringspagina. Zowel een individueel verhuurbedrijf als een verhuurmaatschappij kan meedoen. Het is zelfs mogelijk om een losse auto of bus aan te melden.

Bereik nieuwe klanten
De Hopper-campagne is driejarige landelijke campagne, die breed wordt neergezet in de media. Vermelding op ikbenhopper.nl is een mooi marketinginstrument voor uw bedrijf. U bereikt nieuwe klanten en u zorgt ervoor dat hoppers zich ervan bewust worden dat de huurauto een duurzaam en flexibel reisalternatief is. Diverse verhuurmaatschappijen zoals Europcar, Avis Autoverhuur en Budget Autoverhuur hebben zich al aangemeld. Doet u ook mee?

Aanmelden

  • GoAbout is de provider van de website ikbenhopper.nl en zorgt voor de afhandeling van uw aanvraag. Ga naar http://aanbieders.goabout.com en klik op ‘Autoverhuur en deelauto’s’.
  • Vul het exacte adres in van uw bedrijf, voor een correcte vermelding op de interactieve kaart. Als u meerdere vestigingen heeft, meld deze dan apart aan.
  • Vul uw gegevens in, vermeld uw BOVAG-lidmaatschapsnummer om gratis gebruik te maken van het basispakket en upload het bedrijfslogo.
  • Maak de link naar uw eigen online reserveermodule.
  • Check na drie dagen of uw bedrijf er correct op staat
Vragen? Neem dan contact op met Jacco Lammers: jacco.lammers@goabout.com of (06) 5431 5698.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring