Gazelle Dealervereniging

Waarom een dealervereniging?

Een goede boterham verdienen met Gazelle: dat willen we als dealer allemaal! De laatste tijd verandert er veel; de markt, het gedrag van de klant en de inhoud van de dealerschappen en –contracten. Om ook in de toekomst nog geld met Gazelle te verdienen, zijn betere samenwerkingsafspraken nodig. Als u lid bent van de Gazelle Dealerverenging, dan worden uw belangen behartigd. 

Goede randvoorwaarden en samenwerkingsafspraken zijn in je eentje soms lastig voor elkaar te krijgen. Vandaar dat enkele dealers het initiatief hebben genomen om de Gazelle dealervereniging op te richten. Dit is een vereniging voor en door Gazelle-dealers, met als ambitie om samen sterker te zijn en Gazelle nog succesvoller in de markt te zetten.

Inschrijfformulier lidmaatschap

 

Hieronder kunt u het inschrijfformulier downloaden en uw bedrijf aanmelden voor de Gazelle Dealervereniging. Het formulier kunt u ingevuld retourneren naar info@gazelledealervereniging.nl 

10 belangrijke redenen om lid te zijn van de Gazelle Dealervereniging:

  • Het belang van de retail staat centraal, in plaats van dat de fabrikant domineert.
  • De belangen van het gehele dealernetwerk staan centraal; kleinere dealers zijn net zo belangrijk als grote dealers.
  • De huidige markt verandert snel; een dealervereniging is de beste overlegstructuur om de belangen van dealers en retailers richting Gazelle te behartigen en hun belangen te verstevigen.
  • De dealervereniging is het officiĆ«le overlegorgaan voor Gazelle als het gaat om de algemene samenwerkingsafspraken (dealercontracten en voorwaarden
  • Als collectief van dealers krijg je zaken gedaan die alleen uberhaupt niet haalbaar zijn
  • Als individuele dealer heb je, via een democratisch model met stemricht, invloed op de samenwerkingsafspraken met Gazelle.
  • De dealervereniging stimuleert contact tussen leden; zo leren Gazelle-dealers van elkaar en informeren ze elkaar over belangrijke ondewerpen.
  • De dealervereniging overlegt over de basis randvoorwaarden. Bijvoorbeeld over de algemene inhoud van contracten en het garantieprogramma.
  • Lid zijn van de dealervereniging is complementair aan franchise- en inkooporganisaties. Zij richten zich op de commerciĆ«le condities. 
  • Professioneel onderhandelen met ondersteuning van de professionele en ervaren juristen van BOVAG.

Contact

 

Heeft u vragen aan het bestuur van de Gazelle Dealervereniging of wilt u meer informatie over een lidmaatschap van de vereniging. Neem dan contact met ons op via info@gazelledealervereniging.nl of bel met Alda Jansen op telefoonnummer 030-6595223.

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring