Huurvoorwaarden Auto (zakelijke markt)

Maak keuze

Om misverstanden met uw zakelijke klanten te voorkomen is het belangrijk om vooraf goede afspraken te maken. Met de BOVAG Huurvoorwaarden liggen belangrijke zaken goed vast.

Wat is het?

In de BOVAG Huurvoorwaarden Auto zakelijk worden de rechten en plichten van zowel verhuurder als huurder goed vastgelegd. Bent op zoek naar de huurvoorwaarden en huurovereenkomst voor de particuliere markt? Deze kunt u hier gratis downloaden.

Hoe werkt het?

U kunt de BOVAG Algemene voorwaarden standaard mee laten drukken op uw huurcontracten en/of facturen. Zo hoeft u geen losse exemplaren te verstrekken.

Wat levert het op?

De BOVAG Huurvoorwaarden voor de zakelijke markt geeft u en uw klant duidelijkheid en zekerheid. Door goede afspraken te maken weten u en uw klant precies waar men aan toe is. 

U kunt de BOVAG Huurvoorwaarden voor de zakelijke markt in zowel het Nederlands als het Engels gratis downloaden en gebruiken.

Algemene Huurvoorwaarden zakelijk drukbestand (pdf)
Algemene Huurvoorwaarden zakelijk webbestand (pdf)
Algemene Huurvoorwaarden zakelijk Engels drukbestand (pdf)
Algemene Huurvoorwaarden zakelijk Engels webbestand (pdf)

Geen lid van Verhuur- en deelautobedrijven?

Bent u geen lid van de BOVAG-afdeling Verhuur- en deelautobedrijven, maar wel van een andere BOVAG-afdeling en verhuurt u bijvoorbeeld auto's? Dan kunt u ook gebruik maken van deze verhuurvoorwaarden.

Vragen

Heeft u nog geen antwoord op uw vraag? Neem contact op met BOVAG Ledenadvies.

BOVAG Ledenadvies
Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring