ViaBOVAG.nl voor motorbedrijven

Laatste update 19 november 2021 Leestijd: 4 min

01 Dé occasionsite voor en door BOVAG-leden, nu ook voor motoren!

ViaBOVAG.nl is de occasionsite van en voor BOVAG-leden, die zich richt op serieus geïnteresseerde kopers.

Op viaBOVAG.nl staan alleen advertenties met eerlijke all-inprijzen en BOVAG Garantie en BOVAG Omruilgarantie. Elke motor die via viaBOVAG.nl wordt verkocht wordt ook afgeleverd met een afleverbeurt en is gecheckt op minimaal 40 punten. Dit zorgt voor hoge waardering van de consument en kwalitatief goede leads. 

Drie voordelen van viaBOVAG.nl:

  1. Minder tijd, meer rendement Consumenten die viaBOVAG.nl bezoeken zijn serieus geïnteresseerd en hebben een hoge aankoopintentie. U heeft dus minder leads nodig om een motor te verkopen.
  2. Eerlijk speelveld We werken alleen met all-inprijzen, wel zo eerlijk voor adverteerders en betrouwbaar voor de consument.
  3. Sterk merk BOVAG is een ijzersterk merk met een hoge naamsbekendheid en een betrouwbaar imago. Dat verbinden we aan viaBOVAG.nl met een pakkende, landelijke campagne voor viaBOVAG.nl.
"Ik vind het belangrijk dat mijn klanten kunnen kiezen voor zekerheid en betrouwbaarheid. Daarom staan mijn motoren op viaBOVAG.nl!" Bart Pols | Pols Motoren Waalwijk

Meld u aan

Doe ook mee en maak van viaBOVAG.nl een van de toonaangevende occasionsites van Nederland. Kies voor de collectieve kracht van het BOVAG-merk en ons BOVAG-netwerk en doe mee. 

Ja, ik stap in met mijn motorbedrijf

U kunt ook zelf telefonisch contact opnemen met viaBOVAG.nl via (030) 202 82 02 of mailen naar adverteerders@viabovag.nl

Samen succesvol

We blijven investeren in de ontwikkeling van het portaal en in grote, landelijke radio- en televisiecampagnes om zoveel mogelijk bezoekers te trekken, leads voor BOVAG-leden te genereren en motoren, auto’s, fietsen, caravans en campers te verkopen. ViaBOVAG.nl is pas een succes als u succes heeft. 

Heldere afspraken, waardevolle leads

Alleen BOVAG-leden kunnen adverteren op viaBOVAG.nl en adverteren mag alleen met eerlijke all-in prijzen. Dit betekent dat u een motor altijd moet aanbieden inclusief BOVAG Garantie, BOVAG Omruilgarantie, BOVAG Afleverbeurt en de BOVAG 40-puntencheck. Uit onderzoek blijkt dat consumenten dit enorm waarderen; het trekt serieuze kopers en dat zorgt voor kwalitatief goede leads waardoor u uw motor sneller verkoopt. Tijd is geld!

"Ik bespaar nu minimaal 1000 euro per maand aan alle platformen, daarom doe ik mee met viaBOVAG.nl" Hans Smit | MVM Motoren Soesterberg

Stap in

Ja, ik stap in met mijn motorbedrijf

U kunt ook zelf telefonisch contact opnemen met viaBOVAG.nl via (030) 202 82 02 of mailen naar adverteerders@viabovag.nl.

Tips voor (nog betere) advertenties 

Start u met adverteren op viaBOVAG.nl, of bent u al deelnemer en wilt u nog meer uit uw advertentie halen? Met deze vijf tips maakt u uw advertentie nog sterker. 

Het laatste nieuws

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws over viaBOVAG.nl? Denk aan nieuwe functionaliteiten voor adverteerders of consumenten en promotie-acties. Abonneer u dan op de speciale viaBOVAG.nl-nieuwsbrief en mis geen belangrijke informatie meer! Als u deelneemt aan viaBOVAG.nl ontvangt u automatisch de nieuwsbrief. 
Abonneer u op de viaBOVAG.nl-nieuwsbrief

Meer weten over viaBOVAG.nl?

Hieronder vindt u meer informatie over de spelregels, voorwaarden en veelgestelde vragen.

Verder lezen?

Dossiers met dezelfde categorie

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring