ViaBOVAG.nl voor motorbedrijven

Laatste update 22 maart 2022 Leestijd: 3 min

01 Dé website voor en door BOVAG-leden

ViaBOVAG.nl is dé website van en voor BOVAG-leden. Met maandelijks 2,5 miljoen bezoeken en 108.000 advertenties van 2.000 verschillende bedrijven is viaBOVAG.nl uitgegroeid tot een serieuze speler in de markt. En dat is ook precies wat we willen zijn: een betrouwbaar mobiliteitsplatform dat zich richt op serieus geïnteresseerde kopers.

Uit onderzoek blijkt dat het werkt. De eerlijke all-in prijzen zorgen voor hoge waardering van de consument en kwalitatief goede leads. Stap ook in! 

Voordelen van viaBOVAG.nl:

  1. Groot bereik, serieuze kopers: Met viaBOVAG.nl bereikt u een grote doelgroep. Consumenten die viaBOVAG.nl bezoeken zijn serieus geïnteresseerd en hebben een hoge aankoopintentie. 
  2. Betrouwbaar en sterk merk: BOVAG is een ijzersterk merk met een hoge naamsbekendheid en een betrouwbaar imago. Dit stralen we ook uit met viaBOVAG.nl door pakkende, landelijke campagnes. Hiermee versterken we het BOVAG merk en het onderscheidend vermogen van BOVAG leden.
  3. Eerlijk speelveld: ViaBOVAG.nl is exclusief voor BOVAG-bedrijven. Er wordt alleen geadverteerd met kwalitatief goedgekeurde voertuigen, all-in prijzen en BOVAG Garantie. 
  4. Simpel uw voorraad online: Uw eigen voorraad presenteert u eenvoudig online op viaBOVAG.nl door een directe koppeling met uw voorraadmanagementsysteem. 

Samen maken we van viaBOVAG.nl een succes!

ViaBOVAG.nl is gestart om BOVAG-bedrijven de regie weer terug te geven en een gelijk speelveld te creëren binnen ons portaal, zonder prijsdruk van handelaren, niet-leden en particulieren. Daar blijven we voor strijden. We investeren continu in de ontwikkeling van het portaal en in grote, landelijke radio- en televisiecampagnes om zoveel mogelijk bezoekers te trekken, leads voor BOVAG-leden te genereren en voertuigen te verkopen. ViaBOVAG.nl is pas een succes, als u succes heeft.

Stap ook in

Ja, ik stap in met mijn motorbedrijf

U kunt ook zelf telefonisch contact opnemen met viaBOVAG.nl via (030) 202 82 02 of mailen naar adverteerders@viabovag.nl.

Meer weten over viaBOVAG.nl?

Hieronder vindt u meer informatie over de spelregels, meestgestelde vragen, feiten, fabels, klantverhalen en het laatste nieuws over viaBOVAG.nl.

Verder lezen?

Dossiers met dezelfde categorie

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring