Samenwerking

Laatste update 13 januari 2022 Leestijd: 16 min

01 Partners in Business

Diverse afdelingen van BOVAG hebben samenwerkingsverbanden met een aantal bedrijven. Organisaties die duidelijke raakvlakken hebben met de bedrijfsactiviteiten van leden.

Deze bedrijven zijn extra zichtbaar op bijvoorbeeld congressen en bijeenkomsten. Soms bieden zij bovendien korting aan BOVAG-leden. De inkomsten die BOVAG-afdelingen hiermee genereren worden ingezet voor activiteiten zoals jaarcongressen.

Hieronder treft u een overzicht aan van de Partners in Business.

BOVAG Rijscholen

 
250x187-Ford-logo-en-slogan-(1).gif
 
Ford - Als autorijschool wil je dat jouw auto's van de beste kwaliteit zijn en top prestaties leveren. Zonder dat dit ten koste gaat van het comfort. De Ford-modellen zijn standaard zeer rijk uitgerust met oog voor je leerling, maar ook voor jou. 

Voor BOVAG-rijscholen gelden speciale inkoopcondities voor Ford-voertuigen.
Ford Fiesta               23% korting
Ford Focus               22% korting
Ford Custom            24% korting
VekaBest_Kleur.jpg

VekaBest is dé leverancier van verkeersleermiddelen, theorieboeken, usb-sticks, online examentrainingen en interactieve e-learning. Onze producten helpen leerlingen om zich eenvoudig, efficiënt, effectief en succesvol voor te bereiden op hun CBR theorie-examen. Aan rijscholen bieden we uitgebreide tools om de leerprestaties van hun leerlingen te monitoren en te managen. En natuurlijk ook om (klassikaal of via Webinars) theorieles te geven.
Motorkledingpoint.png

Motorkledingpoint, het familiebedrijf waar jij terecht kan voor het juiste en persoonlijk advies op het gebied van motorkleding en accessoires. Wij zijn een Nederlands bedrijf dat veel werkt met Nederlandse merken en hebben mogelijkheden voor ieder budget! Wij staan bekend om onze goede samenwerking met tal van rijscholen door het land. Wij ondersteunen hen in de breedste zin van het woord, van persoonlijk advies bij het uitzoeken van de juiste producten tot het organiseren van een informatiesessie voor de lessers met daarin alle tips en tricks over functionaliteit en veiligheid.

Wij bieden speciaal voor de motorrijscholen van BOVAG een korting van 10% aan op hun aankoop bij ons. Code: BOVAG10.
   

BOVAG Caravan- en Camperbedrijven

250x212-ACSI.jpg
 
ACSI is dé campingspecialist. Als je op de A15 richting Nijmegen of Tiel rijdt, zie je dat ook prominent op de gevel van ons markante pand staan. En het staat er niet voor niets: jaarlijks bezoeken ruim 20 miljoen kampeerders uit heel Europa onze websites en apps en elk jaar verkopen wij meer dan 700.000 campinggidsen. Wij publiceren betrouwbare campinginformatie, geven unieke kampeerinspiratie en helpen kampeerders met nuttige tips en adviezen.  We schrijven over alles wat met kamperen te maken heeft. Die content delen we dagelijks met een grote groep volgers via onze populaire nieuwsbrieven en social media-kanalen. Spil van dat alles is ACSI FreeLife: ons kampeermagazine én blog waarmee wij direct bij de relevante doelgroep onder de aandacht komen. Profiteren van ons bereik? Bel of mail ons.
 
mdekkers@acsi.eu
0488-452055
www.acsifreelife.nl


BOVAG Verhuur- en Deelautobedrijven

250x148-ORIBI-Wit.jpg
 
ORIBI id-solutions optimaliseert en ondersteunt bedrijfsprocessen op basis van identiteits- en legitimatiebewijzen. Met de id-solutions (hard- en software) van ORIBI zijn organisaties in staat om burgers, klanten, medewerkers of bezoekers op een efficiënte manier te verwerken én, indien gewenst, te verifiëren. De id-bewijzen worden binnen enkele seconden op echtheid beoordeeld. 

ORIBI biedt diverse standaard toepassingen zoals: Id-customer; om zeker te zijn of u zaken wilt doen met de persoon voor u. Hiervoor hebben wij 3 verschillende toepassingen: de id-customer software gecombineerd met de documentreader, de razendsnelle id-quickscan voor slechts €500,- per jaar en onze innovatieve ORIBI id-app. Als BOVAG-lid profiteert u van een aantal interessante voordelen.
250x18-logo-24IDCheck.jpg

24ID Check helpt organisaties met persoonsidentificatie, bedrijfscontroles en fraudebestrijding. Tevens ondersteunen wij bij het verbeteren van uw bedrijfsvoering. Hiertoe hebben wij technologieën om documenten op echtheid en geldigheid te controleren en de fysieke en digitale identiteit van uw klanten vast te stellen. Wij helpen u om controles uit te voeren op een breed scala aan gegevens. U kunt verschillende acceptatieprocessen instellen voor uw verschillende klanten. 24ID Check is de enige aanbieder die een geïntegreerde oplossing biedt van hardware, software en dataleveranciers. Integratie met alle belangrijke spelers en waarschuwingsregisters in uw branche! Alles volgens de geldende wet- en regelgeving.
250x68-CarWise_ICT_logo.jpg

CarWise is al 30 jaar de ICT partner voor inmiddels 500 autoverhuurders en 200 auto leasemaatschappijen met RentWise en LeaseWise. CarWise heeft een volledig geïntegreerd eigen financieel pakket en daarnaast koppelingen met alle andere bewezen partijen in de branche. CarWise innoveert continu en heeft een moderne Inname/Uitgifte app.
 
 

BOVAG Autowas- en Poetsbedrijven

250x130-Logo_VR_payoff_150.jpg
 
Van der Velden Rioleringen - De wet eist en het milieu vraagt van u, om olie en slib af te scheiden uit uw afvalwater voordat dit het riool in stroomt. Van der Velden Rioleringsbeheer biedt hiervoor een totaaloplossing tegen een exclusief BOVAG-ledentarief. Ondanks de belastingmaatregelen op verwerking van het afval hieruit, heeft Van der Velden haar tarieven scherp overeind weten te houden.
205x101-BigBrother-logo_new.jpg
 
BigBrother International geeft retailorganisaties en tankstations grip op hun primaire processen. Dat doen we door alle risicogevoelige producten en activiteiten te beveiligen. Maar ook door de hierbij ingezette innovaties een rol te geven in het realiseren van een betere klantervaring en hogere omzet. Want onze systemen waken niet alleen over uw business, ze openen ook uw ogen voor nieuwe mogelijkheden.
250x97-Christ_WashSystems.jpg

Christ Wash Systems BV

Een onderneming met een rijke traditie
Otto Christ AG is sinds 1963 een van de leidende fabrikanten van autowasinstallaties in Europa. Het bedrijf heeft een breed productaanbod; van portaalwasinstallaties en wasstraten tot tram- en treinwasinstallaties en van vrachtwagen- en bus wasinstallaties tot doe-het-zelfwas boxen en waterzuiveringsinstallaties. Ook ons complete aanbod aan toebehoren, zoals stofzuigers, hogedrukreinigers, reclamemiddelen, magneetkaartlezers en autowas- en verzorgingsproducten wordt in de fabriek in Memmingen (Duitsland) geproduceerd
250x230-CARamba_C_flach_RGB_Schutz.jpg

Caramba Nederland is een toonaangevende leverancier van onderhouds- en reinigingsproducten voor onder andere wasstraat, rollover, wasboxen, truckwash, tankreiniging, werkplaats en industrie. Naast levering van milieuvriendelijke producten biedt Carama u een totaalpakket op maat aan. De productoplossingen berusten niet alleen op de beste grondstoffen, maar ook op een gefundeerde kennis van de procestechniek.
250x86-logo-FLOWEY-ACS-ARGENT_13-01-2012_MNO.jpg
 
Flowey ontwikkelt en vermarkt wereldwijd premium autoverzorgingsproducten.Het onderscheidt zich in de markt door milieu-, en mensvriendelijkheid . Het programma bestaat uit producten veelal op plantaardige basis en daarnaast is Flowey ook ISO14001:2015-gecertificeerd en werkt het vanuit een milieumanagementsysteem. 
BOVAG-leden kunnen gratis testen.
250x75-ACE-zonder-tekst.jpg
 
ACE Carwash Systems BV
250x75-ACE-zonder-tekst.jpg
Normec Biobeheer - Biobeheer Laboratorium is een toonaangevend geaccrediteerd laboratorium op het gebied van Legionella  en microbiologisch wateronderzoek en microbiologisch onderzoek voor het binnenmilieu. Onze dienstverlening geeft invulling aan een stukje arbo-wetgeving; De jaarlijkse bemonstering toont de aan- of afwezigheid van legionella in het systeem, waarna passende maatregelen kunnen worden genomen.
Gereduceerde tarieven voor BOVAG-leden

BOVAG Tankstations

250x150-Orange-Gas-met-pay-off.jpg
 
Orange Gas - De missie van OrangeGas is een wezenlijke bijdrage leveren aan de duurzame mobiliteit in Nederland door het bouwen van een netwerk van tankstations met uitsluitend schone brandstoffen in Europa. De groene brandstoffen die wij aanbieden zijn: Groengas, elektrische snelladers op basis van groene stroom, CO2 voor milieuvriendelijk koelen en in de toekomst ook waterstof en LBG.
205x101-BigBrother-logo_new.jpg
 
BigBrother International geeft retailorganisaties en tankstations grip op hun primaire processen. Dat doen we door alle risicogevoelige producten en activiteiten te beveiligen. Maar ook door de hierbij ingezette innovaties een rol te geven in het realiseren van een betere klantervaring en hogere omzet. Want onze systemen waken niet alleen over uw business, ze openen ook uw ogen voor nieuwe mogelijkheden.
250x108-IRI_logo_372x160.png
 
IRI Nederland is een vooraanstaande aanbieder van marktinformatie, marktinzichten en consultancy diensten op het gebied van FMCG en Retail. IRI levert naast marktgegevens vooral ook advies, Shopper studies en Analytische studies, met het uiteindelijke doel om onze klanten te helpen groeien in een uitdagende markt.
250x82-pompkracht_logo.jpg
 
Pompkracht - De juiste mensen nodig voor uw tankstation?
Ziekte? Vakantie? Piekdrukte? Pompkracht helpt u snel aan de juiste medewerkers voor uw tankstation. Bel of mail ons voor een enkele dienst of een vaste kracht. 
250x99-EKW-logo.jpg
 
E.K. Williams Nederland B.V., gevestigd te Arnhem, is al meer dan 50 jaar een grote speler in de tankstationbranche in Nederland. Wereldwijd bestaat het EKW-systeem al meer dan 80 jaar. Als administratiekantoor kort bovenop de cijfers zitten en de klanten helpen met de bedrijfsvoering en ontzorgen.
Sinds 2008 vormt EKW een onderdeel van Brouwers Accountants & Adviseurs en tezamen met het moederbedrijf vertegenwoordigt zij een full-servicekantoor op het gebied van de complete mobility. 
 

BOVAG Gemotoriseerde Tweewielerbedrijven

Logo_ENRA-2018.jpg

ENRA
Combi Motors Verzekeringen
 
 

BOVAG Fietsbedrijven

250x75-Bovemij-(5).jpg

Bovemij
Logo_ENRA-2018.jpg

ENRA

BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven

250x75-Bovemij-(6).jpg

Bovemij
RDC.png

RDC
Fource-logo.png

Fource
Automotive-Alliance-Group.png

Alliance Automotive Group
Logo_HaynesPro_Standard.png

HaynesPro® WorkshopData™
Stelt monteurs in staat om diagnose, onderhoud en reparatie van personenauto's, lichte bedrijfswagens, vrachtwagens en motorfietsen uit te voeren.

HaynesPro WorkshopData geeft toegang tot OEM-gebaseerde technische gegevens van meer dan 70 merken in één applicatie. Wij stellen gebruikers in staat om onderhoud van topkwaliteit te leveren, zonder afbreuk te doen aan de OEM-garantiedekking. De meeste gegevens zijn niet meer dan twee muisklikken van u verwijderd; snelle en efficiënte toegang tot de juiste gegevens bespaart u kostbare tijd. Tevens maakt WorkshopData het gebruik van dure Pass-Thru data voor een groot gedeelte overbodig doordat veel van de data reeds beschikbaar is in de applicatie.

Contacteer uw lokale onderdelenleverancier voor meer informatie.
Logo-Kroon-Oil.jpg
Kroon Oil
In 1906 is Kroon-Oil in Almelo opgericht, een echt Nederlands merk dus. Al meer dan 100 jaar richten we ons uitsluitend op het ontwikkelen en produceren van hoogwaardige smeermiddelen. Tegenwoordig hoort Kroon-Oil in het rijtje van de grootste onafhankelijke leveranciers van smeermiddelen in West-Europa. Behalve in Nederland wordt Kroon-Oil onder andere verkocht in Duitsland, Groot-Brittannië en in Frankrijk. Ook is het assortiment in al die jaren flink uitgebreid; Kroon-Oil produceert en levert producten voor de automotive, tweewielerbranche, industrie, marine en de agrarische sector. Kortom Kroon-oil biedt het hele pakket!

BOVAG Truckdealers

 

Verder lezen?

Dossiers met dezelfde categorie

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring