Samenwerking autowasbedrijven en rijscholen

Laatste update 20 januari 2022 Leestijd: 2 min

01 Speciaal aanbod van negentig autowasvestigingen voor rijscholen

Hoe mooi zou het zijn als een leerling als vast onderdeel van zijn rijopleiding ook een bezoek kan brengen aan de wasstraat. Hierdoor kunnen beginnende autobestuurders al tijdens de opleiding ervaren hoe het is om met de auto door een wasstraat te gaan. Al enige tijd hebben de besturen van BOVAG Rijscholen en BOVAG Autowas- en Poetsbedrijven het idee om met elkaar te gaan samenwerken, en dat is nu mogelijk. Zo'n negentig autowasvestigingen door het hele land hebben een speciaal aanbod voor rijscholen. Voeg iets extra’s toe aan de rijles en onderscheidt u als BOVAG-rijschool.

Het initiatief tot samenwerking is mede genomen in het kader van de vernieuwing van de BOVAG Rijscholen. Het is een mooie manier van hoe we de krachten binnen het BOVAG-netwerk kunnen bundelen. 

Het aanbod

Hoe ziet de samenwerking eruit? Zo’n negentig vestigingen van BOVAG-autowasbedrijven door heel Nederland hebben aangegeven dat ze graag de samenwerking met u aangaan. Ze hebben een speciaal aanbod voor u, dat ze zelf mogen samenstellen. Dat kan een speciaal abonnement voor rijschoolhouders zijn tegen een gereduceerd tarief, een waspas met een aantal (gratis) wasbeurten (als u met een leerling komt) of vouchers.

Hieronder vindt u de vestigingen en contactgegevens van al deze bedrijven. Neem direct contact met hen op om te horen wat zij u te bieden hebben. 

Evaluatie

Maak gebruik van het aanbod en doe er uw voordeel mee! Halverwege 2022 wordt de actie geëvalueerd met zowel de rijschoolhouders als de autowasbedrijven. Is de actie een succes, dan krijgt deze een vervolg. 

Contact

Heeft u vragen? Stel ze dan gerust via rijscholen@bovag.nl

Verder lezen?

Dossiers met dezelfde categorie

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring