Samenwerking

Laatste update 14 januari 2020 Leestijd: 16 min

01 Partners in Business

Diverse afdelingen van BOVAG hebben samenwerkingsverbanden met een aantal bedrijven. Organisaties die duidelijke raakvlakken hebben met de bedrijfsactiviteiten van leden.

Deze bedrijven zijn extra zichtbaar op bijvoorbeeld congressen en bijeenkomsten. Soms bieden zij bovendien korting aan BOVAG-leden. De inkomsten die BOVAG-afdelingen hiermee genereren worden ingezet voor activiteiten zoals jaarcongressen.

Hieronder treft u een overzicht aan van de Partners in Business.

BOVAG Rijscholen

250x187-Ford-logo-en-slogan-(1).gif
 
Ford - Als autorijschool wil je dat jouw auto's van de beste kwaliteit zijn en top prestaties leveren. Zonder dat dit ten koste gaat van het comfort. De Ford-modellen zijn standaard zeer rijk uitgerust met oog voor je leerling, maar ook voor jou. 

Voor BOVAG-rijscholen gelden speciale inkoopcondities voor Ford-voertuigen.
Ford Fiesta               23% korting
Ford Focus               22% korting
Ford Custom            24% korting
250x75-Bovemij-(1).jpg
Bovemij
250x64-Dation-logo-transparant.png

Dation
250x104-Logo-Smit.jpg

Smit Rijschoolservice
Smit Rijschoolservice is partner en leverancier voor de rijschool en de instructeurs. Wij ontwikkelen de beste en meest up to date leermethoden uitsluitend voor rijscholen. Met een breed pakket aan online opleidingen, tools voor praktijkondersteuning en leshulpmiddelen maken we je dagelijkse praktijk professioneler en makkelijker.

 
250x133vekabest.jpg

Veka Best verkeersleermiddelen BV is al 55 jaar dé toonaangevende leverancier van lesmethoden en leermiddelen voor verkeer, vervoer, logistiek en veiligheid. VTO levert lesmethodes en leermiddelen voor basis (rijbewijs B, A en Am)- en vervolgopleidingen voor professionals in vervoer en logistiek: vrachtauto-, bus-, taxi-, trekker-, en heftruckchauffeurs. Maar ook modules voor gevaarlijke stoffen (ADR), VCA en nascholing code 95.
   

BOVAG Caravan- en Camperbedrijven

250x83-GIMEG.jpg
 
GIMEG 
250x212-ACSI.jpg
 
ACSI is dé campingspecialist. Als je op de A15 richting Nijmegen of Tiel rijdt, zie je dat ook prominent op de gevel van ons markante pand staan. En het staat er niet voor niets: jaarlijks bezoeken ruim 20 miljoen kampeerders uit heel Europa onze websites en apps en elk jaar verkopen wij meer dan 700.000 campinggidsen. Wij publiceren betrouwbare campinginformatie, geven unieke kampeerinspiratie en helpen kampeerders met nuttige tips en adviezen.  We schrijven over alles wat met kamperen te maken heeft. Die content delen we dagelijks met een grote groep volgers via onze populaire nieuwsbrieven en social media-kanalen. Spil van dat alles is ACSI FreeLife: ons kampeermagazine én blog waarmee wij direct bij de relevante doelgroep onder de aandacht komen. Profiteren van ons bereik? Bel of mail ons.
 
mdekkers@acsi.eu
0488-452055
www.acsifreelife.nl
250x102-Isabella_logo-met-streamer.jpg
 
ISABELLA - Isabella is een van oorsprong Deens bedrijf. Wij produceren, tenten, voortenten, luifels, accessoires, vouwwagens, meubels en diverse andere camping gerelateerde producten. Onze producten kenmerken zich door Deens design en topkwaliteit.
Wij ondersteunen BOVAG en haar leden daar waar mogelijk met informatie, producten, sponsoring en van activiteiten.


BOVAG Verhuur- en Deelautobedrijven

250x148-ORIBI-Wit.jpg
 
ORIBI id-solutions optimaliseert en ondersteunt bedrijfsprocessen op basis van identiteits- en legitimatiebewijzen. Met de id-solutions (hard- en software) van ORIBI zijn organisaties in staat om burgers, klanten, medewerkers of bezoekers op een efficiënte manier te verwerken én, indien gewenst, te verifiëren. De id-bewijzen worden binnen enkele seconden op echtheid beoordeeld. 

ORIBI biedt diverse standaard toepassingen zoals: Id-customer; om zeker te zijn of u zaken wilt doen met de persoon voor u. Hiervoor hebben wij 3 verschillende toepassingen: de id-customer software gecombineerd met de documentreader, de razendsnelle id-quickscan voor slechts €500,- per jaar en onze innovatieve ORIBI id-app. Als BOVAG-lid profiteert u van een aantal interessante voordelen.
250x18-logo-24IDCheck.jpg
 
24Rental
250x188-comfisoft-logo.png

Comfisoft levert een compleet software pakket voor de autoverhuur dat draait in de Cloud. Eenvoudig en innovatief inzicht in de verhuur (planning en contracten), voertuigbeheer en schademanagement via de schadeapp op een mobiel, waarbij er met boekhoud en gps systemen gekoppeld kan worden om optimale informatie voorziening te garanderen.
250x68-CarWise_ICT_logo.jpg

CarWise is al 30 jaar de ICT partner voor inmiddels 500 autoverhuurders en 200 auto leasemaatschappijen met RentWise en LeaseWise. CarWise heeft een volledig geïntegreerd eigen financieel pakket en daarnaast koppelingen met alle andere bewezen partijen in de branche. CarWise innoveert continu en heeft een moderne Inname/Uitgifte app.
 
250x258-Fine-Company.jpg

Fine Company is de specialist op het gebied van bekeuringen-afhandeling voor autoverhuurders. Niet alleen CJIB-bekeuringen maar ook alle Nederlandse èn buitenlandse papieren boetes zet Fine Company digitaal op naam van de huurder. Franse boetes komen zelfs niet eens meer op papier binnen!
 

BOVAG Autowas- en Poetsbedrijven

250x130-Logo_VR_payoff_150.jpg
 
Van der Velden Rioleringen - De wet eist en het milieu vraagt van u, om olie en slib af te scheiden uit uw afvalwater voordat dit het riool in stroomt. Van der Velden Rioleringsbeheer biedt hiervoor een totaaloplossing tegen een exclusief BOVAG-ledentarief. Ondanks de belastingmaatregelen op verwerking van het afval hieruit, heeft Van der Velden haar tarieven scherp overeind weten te houden.
250x75-Bovemij-(3).jpg

Bovemij
205x101-BigBrother-logo_new.jpg
 
BigBrother International geeft retailorganisaties en tankstations grip op hun primaire processen. Dat doen we door alle risicogevoelige producten en activiteiten te beveiligen. Maar ook door de hierbij ingezette innovaties een rol te geven in het realiseren van een betere klantervaring en hogere omzet. Want onze systemen waken niet alleen over uw business, ze openen ook uw ogen voor nieuwe mogelijkheden.
250x97-Christ_WashSystems.jpg

Christ Wash Systems BV

Een onderneming met een rijke traditie
Otto Christ AG is sinds 1963 een van de leidende fabrikanten van autowasinstallaties in Europa. Het bedrijf heeft een breed productaanbod; van portaalwasinstallaties en wasstraten tot tram- en treinwasinstallaties en van vrachtwagen- en bus wasinstallaties tot doe-het-zelfwas boxen en waterzuiveringsinstallaties. Ook ons complete aanbod aan toebehoren, zoals stofzuigers, hogedrukreinigers, reclamemiddelen, magneetkaartlezers en autowas- en verzorgingsproducten wordt in de fabriek in Memmingen (Duitsland) geproduceerd
250x230-CARamba_C_flach_RGB_Schutz.jpg

Caramba Nederland is een toonaangevende leverancier van onderhouds- en reinigingsproducten voor onder andere wasstraat, rollover, wasboxen, truckwash, tankreiniging, werkplaats en industrie. Naast levering van milieuvriendelijke producten biedt Carama u een totaalpakket op maat aan. De productoplossingen berusten niet alleen op de beste grondstoffen, maar ook op een gefundeerde kennis van de procestechniek.
250x86-logo-FLOWEY-ACS-ARGENT_13-01-2012_MNO.jpg
 
Flowey ontwikkelt en vermarkt wereldwijd premium autoverzorgingsproducten.Het onderscheidt zich in de markt door milieu-, en mensvriendelijkheid . Het programma bestaat uit producten veelal op plantaardige basis en daarnaast is Flowey ook ISO14001:2015-gecertificeerd en werkt het vanuit een milieumanagementsysteem. 
BOVAG-leden kunnen gratis testen.
250x75-ACE-zonder-tekst.jpg
 
ACE Carwash Systems BV
250x85-Biobeheer.jpg
 
Biobeheer Groep - Biobeheer Laboratorium is een toonaangevend geaccrediteerd laboratorium op het gebied van Legionella  en microbiologisch wateronderzoek en microbiologisch onderzoek voor het binnenmilieu. Onze dienstverlening geeft invulling aan een stukje arbo-wetgeving; De jaarlijkse bemonstering toont de aan- of afwezigheid van legionella in het systeem, waarna passende maatregelen kunnen worden genomen.
Gereduceerde tarieven voor BOVAG-leden
250x67-Washtec.jpg

Washtec

BOVAG Tankstations

250x150-Orange-Gas-met-pay-off.jpg
 
Orange Gas - De missie van OrangeGas is een wezenlijke bijdrage leveren aan de duurzame mobiliteit in Nederland door het bouwen van een netwerk van tankstations met uitsluitend schone brandstoffen in Europa. De groene brandstoffen die wij aanbieden zijn: Groengas, elektrische snelladers op basis van groene stroom, CO2 voor milieuvriendelijk koelen en in de toekomst ook waterstof en LBG.
205x101-BigBrother-logo_new.jpg
 
BigBrother International geeft retailorganisaties en tankstations grip op hun primaire processen. Dat doen we door alle risicogevoelige producten en activiteiten te beveiligen. Maar ook door de hierbij ingezette innovaties een rol te geven in het realiseren van een betere klantervaring en hogere omzet. Want onze systemen waken niet alleen over uw business, ze openen ook uw ogen voor nieuwe mogelijkheden.
250x108-IRI_logo_372x160.png
 
IRI Nederland is een vooraanstaande aanbieder van marktinformatie, marktinzichten en consultancy diensten op het gebied van FMCG en Retail. IRI levert naast marktgegevens vooral ook advies, Shopper studies en Analytische studies, met het uiteindelijke doel om onze klanten te helpen groeien in een uitdagende markt.
250x82-pompkracht_logo.jpg
 
Pompkracht - De juiste mensen nodig voor uw tankstation?
Ziekte? Vakantie? Piekdrukte? Pompkracht helpt u snel aan de juiste medewerkers voor uw tankstation. Bel of mail ons voor een enkele dienst of een vaste kracht. 
250x75-Bovemij-(4).jpg

Bovemij
250x75-logo-PITPOINT-liggend-L.jpg
 
PitPoint B.V ontwerpt, bouwt, financiert, exploiteert en onderhoudt openbare en privé tankstations voor LNG, CNG, groengas, waterstof, en elektrische laadpunten, voor bedrijven en overheden. Met meer dan tien jaar ervaring als systems integrator beschikt PitPoint over de data, kennis en middelen om schone brandstoffen beschikbaar en betaalbaar te maken. Wij streven ernaar onze visie van 100% schoon vervoer in 2030 mogelijk te maken. 
250x75-Van-der-Vleuten-gerechtsdeurwaarders.jpg
 
Van der Vleuten & van Hooff Gerechtsdeurwaardes en incasso
250x163-miko_logo_wb.jpg

Miko Koffie Nederland
250x99-EKW-logo.jpg
 
E.K. Williams Nederland B.V., gevestigd te Arnhem, is al meer dan 50 jaar een grote speler in de tankstationbranche in Nederland. Wereldwijd bestaat het EKW-systeem al meer dan 80 jaar. Als administratiekantoor kort bovenop de cijfers zitten en de klanten helpen met de bedrijfsvoering en ontzorgen.
Sinds 2008 vormt EKW een onderdeel van Brouwers Accountants & Adviseurs en tezamen met het moederbedrijf vertegenwoordigt zij een full-servicekantoor op het gebied van de complete mobility. 
 

BOVAG Gemotoriseerde Tweewielerbedrijven

ENRA
 

BOVAG Fietsbedrijven

250x75-Bovemij-(5).jpg

Bovemij
ENRA

BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven

250x75-Bovemij-(6).jpg

Bovemij
RDC
Marktplaats zakelijk
Sator (mijngarage)
PartsPointGroup (brezan)

BOVAG Truckdealers

250x75-Bovemij-(7).jpg

Bovemij

Verder lezen?

Dossiers met dezelfde categorie

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring