Wijzigingen personeelszaken 2021 (motorvoertuigen- en tweewielerbedrijven)

Laatste update 09 november 2021 Leestijd: 4 min

07 BOVAG-werkgeverscoaches, onderwijs, OOMT en mijnBOVAG 2021

Hier leest u leest meer over de BOVAG-werkgeverscoaches, onderwijs, OOMT en mijnBOVAG.

BOVAG-werkgeverscoaches

Een nieuw jaar waarin plannen gemaakt worden en (hernieuwde) doelstellingen worden vastgesteld. Om de verandering, hoe groot of klein ook, daadwerkelijk in gang te zetten ligt er ook een taak voor de medewerkers. Wilt u advies over hoe u uw medewerkers mee kunt nemen in uw plannen? Maakt u wel optimaal gebruik van de talenten van uw medewerkers? Heeft u een opleidings- en/of ontwikkelingsvraagstuk in uw bedrijf? Of heeft u vragen over uw eigen rol als werkgever of leidinggevende? De BOVAG-werkgeverscoaches kunnen hulp bieden om deze en vele andere vragen te beantwoorden.

Als BOVAG-lid kunt u kosteloos gebruikmaken van de expertise van de BOVAG-werkgeverscoaches. Kijk voor meer informatie op mijnBOVAG of neem contact op met:

Onderwijs

Opleiding van zowel medewerkers als bedrijven en (talent)ontwikkeling wordt door OOMT ge├»nitieerd en gestimuleerd door middel van programma’s en projecten. OOMT stimuleert de ontwikkeling van vakmensen en mobiliteitsbedrijven met meer dan 60 verschillende initiatieven. Wilt u weten welke initiatieven dit zijn? Kijk dan op de website van OOMT.

Ziekte en arbeidsongeschiktheid

Op de website van OOMT vindt u informatie over fit, veilig en gezond werken in de mobiliteitsbranche. Bijvoorbeeld informatie over het voeren van functioneringsgesprekken, duurzame inzetbaarheid of ziekteverzuim. Maar ook informatie rondom de WIA, subsidies voor re-integratie, pilot en projecten van BOVAG en vakbonden gezamenlijk.
 
Heeft u te maken met een langdurig ziektegeval binnen uw bedrijf, neem dan contact op met de BOVAG-werkgeverscoaches. Zij kunnen u kosteloos adviseren over verschillende regelingen en initiatieven die er zijn om u en uw zieke medewerker verder te helpen.

Veilige en gezonde werkplek bieden

Op de website van OOMT vindt u ook informatie over het bieden van een veilige en gezonde werkplek. Zo vindt u daar de Branche Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E) en de Arbocatalogus, vol met praktische oplossingen om arborisico’s in uw bedrijf aan te pakken.

MijnBOVAG

Op de ledenwebsite mijnBOVAG vindt u veel praktische informatie over wet- en regelgeving, opleidingen enzovoorts. Ook vindt u er verschillende model-arbeidsovereenkomsten.

Mist u informatie of heeft u nog vragen, neem dan contact op met BOVAG Ledenadvies (030 – 6595 300) of ledenadvies@bovag.nl.

Verder lezen?

Dossiers met dezelfde categorie

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring