Wijzigingen personeelszaken 2021 (motorvoertuigen- en tweewielerbedrijven)

Laatste update 12 april 2021 Leestijd: 2 min

01 Personeelszaken 2021(cao MvT )

Valt uw bedrijf onder de cao Motorvoertuigen- en Tweewielerbedrijven? Dan vindt u hier alle informatie voor uw personeels- en salarisadministratie die u in 2021 nodig heeft.

Wilt u op de hoogte blijven van actueel personeelsnieuws in de branche? Zoals de voortgang qua cao-onderhandelingen MvT, de pensioenpremieprocedure, relevante wetswijzigingen en andere praktische informatie? Meld u dan nu aan voor de tweewekelijkse Nieuwsbrief Werkgeverszaken.

Aanmelden

Meer onderwerpen Personeelszaken 2021

Vragen?

Heeft u vragen over personeelszaken? Dan kunt u altijd contact opnemen met BOVAG Ledenadvies via 030 - 6595 300 of ledenadvies@bovag.nl.

Liever informatie over personeelszaken 2021 cao Motorvoertuigenbedrijf - en Tweewielerbedrijven downloaden? Dat kan hieronder.
 

BOVAG Toeslagentool

In de cao Motorvoertuigen en Tweewielerbedrijven (MvT) is afgesproken dat er bepaalde toeslagen van toepassing zijn op overwerk. Het berekenen van deze toeslagen hangt met een aantal factoren samen zoals het type bedrijf, of er sprake is van ADV en natuurlijk hoeveel uur er afwijkend van het geldende rooster gewerkt is. Een behoorlijk ingewikkelde en tijdrovende berekening. Om het ondernemers makkelijker te maken ontwikkelde BOVAG de Toeslagentool.

Klik hier voor de Toeslagentool

Verder lezen?

Dossiers met dezelfde categorie

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring