Wijzigingen personeelszaken 2020 (tankstations en autowasbedrijven)

Laatste update 18 december 2019 Leestijd: 2 min

05 Onderwijs, arbocatalogus en RI&E en mijnBOVAG

Hier leest u meer over onderwijs, de arbocatalogus en RI&E en mijnBOVAG.

OOTW

Het Opleidings- en Ontwikkelingsfonds voor Tankstations en Wasbedrijven (OOTW) organiseert opleidingen om de professionaliteit van de branche en de medewerkers te verhogen. Op de website van OOTW vindt u een overzicht van branchespecifieke trainingen die worden aangeboden. Daarnaast zijn er verschillende e-learningmodules kosteloos beschikbaar voor alle werknemers in de sector. Bijvoorbeeld over tabaksverkoop, BHV en omgaan met agressie. Maken uw werknemers gebruik van het opleidingsaanbod van OOTW? Let er dan op dat zij op basis van de cao recht hebben op één doorbetaalde opleidingsdag per jaar.

Arbocatalogus en RI&E 

Hier vindt u de Arbocatalogus voor de tankstations en wasbedrijven. Hierin vindt u praktische oplossingen en maatregelen om het werken in de branche gezond en veilig te organiseren. De oplossingen en maatregelen sluiten direct aan op de digitale branchespecifieke risico-inventarisatie en –evaluatie voor de tank- en wasbranche (RI&E)

MijnBOVAG

Op deze website vindt u veel praktische informatie over wet- en regelgeving, opleidingen enzovoorts. Ook vindt u er verschillende model-arbeidsovereenkomsten. Mist u informatie of heeft u nog vragen, neem dan contact op met BOVAG Ledenadvies via 030 – 6595 300 of ledenadvies@bovag.nl

Verder lezen?

Dossiers met dezelfde categorie

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring