Mijn Toekomst

Laatste update 29 mei 2019 Leestijd: 4 min

01 Mijn Toekomst

Mijn Toekomst helpt u bij het maken van toekomstplannen voor uw bedrijf. Het online platform geeft inzicht in de belangrijkste trends en ontwikkelingen en biedt handvatten om zelf een actieplan te maken. Daarnaast zijn er praktijkgerichte workshops die u concreet op weg helpen.

Wat is het?

Als garagist komt u vrijwel dagelijks in aanraking met trends en ontwikkelingen die impact hebben op uw autobedrijf. Technische vooruitgang maakt dat auto’s slimmer, beter en veiliger worden. Bovendien verandert het klantgedrag: de klant gaat steeds meer voor gemak, transparantie en voorspelbaarheid. En niet te vergeten de opmars van nieuwe marktpartijen en intermediairs die de retail beconcurreren. Veranderingen die misschien bedreigend aanvoelen, maar die uw  onafhankelijke autobedrijf zeker ook kansen bieden. Veranderingen waarvan u weet dat u er iets mee moet. BOVAG helpt u graag: maak kennis met Mijn Toekomst.

Wat levert het op?

Gaat u aan de slag met Mijn Toekomst, dan wordt u aan het denken gezet over de toekomst van uw bedrijf. U wordt gewezen op dingen die u door de waan van de dag wellicht uit het oog heeft verloren of gewoon niet aan toe komt. Deze inzichten helpen u prioriteiten te stellen en slagvaardig de toekomst tegemoet te gaan. U krijgt inzicht in trends en ontwikkelingen en in het toekomstperspectief van uw bedrijf. Dat kunt u alleen doen, met uw accountmanager of samen met andere BOVAG-leden. Via Mijn Toekomst krijgt u handvatten aangereikt die u helpen om kansen te benutten en keuzes te maken voor uw bedrijf. 

Hoe werkt het?

Online platform Mijn Toekomst

Dit digitale platform geeft inzicht in de belangrijkste trends en ontwikkelingen en biedt handvatten om zelf een actieplan te maken. 

Workshops Mijn Toekomst 

Deze praktijkgerichte workshops helpen u concreet op weg aan de hand van twee modellen. U krijgt inzicht in waar u goed in bent, waar verbetering wenselijk is, welke kansen er voor u liggen, met welke bedreigingen u rekening moet houden en hoe u deze inzichten snel en eenvoudig verwerkt in een actieplan. 

Download voor meer informatie de folder onderaan deze pagina.  

Wat kost het? 

Deelname aan Mijn Toekomst kost u niets.

Advies, vragen of meer informatie?

Download voor meer informatie de folder onderaan deze pagina. Heeft u daarna nog vragen over het online platform of de workshops? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt bellen met BOVAG Ledenadvies via (030) 65 95 300 of contact opnemen met ons accountteam. Uw eigen BOVAG-accountadviseurs Jos, Maarten,  Stefan en Youandi helpen u graag verder.

Direct van start

Ga naar mijntoekomst.bovag.nl en ga meteen zelf aan de slag met Mijn Toekomst. Na de eerste keer aanmelden staat het icoon van Mijn Toekomst automatisch tussen uw BOVAG-producten op het Ledenportaal.

Bent u geïnteresseerd in de Workshop Mijn Toekomst, stuur dan een e-mail naar events@bovag.nl. Op dit moment zijn er geen worskhops gepland. Zodra dat wel weer het geval is, dan hoort u dat meteen.

Verder lezen?

Dossiers met dezelfde categorie

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring