Jaaroverzicht 2019

Laatste update 18 december 2019 Leestijd: 3 min

17 BOVAG Verhuur- en Deelautobedrijven resultaten 2019 en plannen 2020

BOVAG deed veel voor u in 2019 en ook in 2020 zetten wij ons weer onverminderd in voor uw belangen. Wat precies? Dat leest u verder in onderstaande tekst.

We hebben mooie dingen beleefd en voor elkaar gebokst in 2019. We begonnen al meteen goed met een mooi jaarcongres en een record aantal bezoekers. Dat congres was meteen ook de aftrap van de drie belangrijkste thema’s voor 2019: Omgaan met criminaliteit, verzekerbaarheid van ons wagenpark en aanhaken op kansen van de deeleconomie en Mobility as a Service (MaaS).
 
We hebben afgelopen jaar een paar dingen gerealiseerd voor u, waar ik extra trots op ben. Samen met leden hebben we een tipkaart gemaakt om ondernemers te helpen zelf aan de slag te gaan met verzekeringen. Daarnaast kreeg de training ‘Omgaan met criminaliteit en agressie’ een facelift. Deze training hebben we in 2019 meerdere keren gegeven aan een volle zaal en is door de deelnemers heel positief beoordeeld. Sinds kort hebben ook nieuwe zakelijke huurvoorwaarden, zowel Nederlands- als Engelstalig, die goed aansluiten op de praktijk van vandaag de dag. En, ten slotte, hebben we samen met OOMT en vijftien bedrijven concrete plannen gemaakt voor het aanbod opleidingen en trainingen, op maat gemaakt voor onze branche. Op ons jaarcongres (22 januari in Oostzaan) vertellen wij u graag daar meer over!
 
Sommige resultaten van de belangenbehartiging van BOVAG zijn zichtbaar en anderen wat meer op de achtergrond. Zo is er samen met ondernemers hard gewerkt aan het dossier ‘criminaliteit’ door de criminaliteitscommissie en BOVAG-specialisten. BOVAG is en blijft in gesprek met keyspelers op dit gebied: ministerie, politie, gemeenten en VNG. Ons doel is daarbij om onderlinge samenwerking te bevorderen, sturen op uniforme regelgeving in heel Nederland (denk aan de vergunningplicht voor verhuurders) en de (administratieve) lasten voor BOVAG-leden tot een minimum beperken. Daar gaan we in 2020 natuurlijk onverstoord mee door. Samen werken we aan de toekomstbestendigheid van onze leden, vechten we voor een gelijk speelveld en willen we onze branche óók positief in de schijnwerpers zetten.

Op naar een mooi nieuw jaar. Ongetwijfeld vol uitdagingen. Maar in Bunnik staan 90 mensen klaar om u daar bij te helpen. Van lobbyist tot buitendienst. Van ledenadvies tot cao-specialist. 2020 wordt extra mooi omdat BOVAG op 6 mei precies 90 jaar geleden is opgericht. Dat gaan we uiteraard vieren. Daar wordt u vanzelfsprekend nog voor uitgenodigd. Want we zijn trots op wat BOVAG in 90 jaar voor zijn leden heeft bereikt. En we zijn blij met alle trouwe, nieuwe, loyale en kritische ondernemers die gekozen hebben voor het BOVAG-lidmaatschap. 
 
Ik wens u een zeer voorspoedig 2020 en hele goede zaken.
 
 
Hartelijke groet,
BOVAG Verhuur- en Deelautobedrijven
 
Marjolijn Spoorenberg
Branchemanager
Illustratie-Marjolijn.jpg
 

Verder lezen?

Dossiers met dezelfde categorie

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring