Jaaroverzicht 2019

Laatste update 18 december 2019 Leestijd: 2 min

16 BOVAG Truck-en Trailerbedrijven resultaten 2019 en plannen 2020

BOVAG deed veel voor u in 2019 en ook in 2020 zetten wij ons weer onverminderd in voor uw belangen. Wat precies? Dat leest u verder in onderstaande tekst.

Het jaar zit er bijna op. En het was me een jaar. De economie gaat als een speer, maar toch was er ook veel onvrede in Nederland. Het Malieveld stond een paar keer vol en we blijken plots een stikstof- en PFAS-crisis te hebben. Het zijn landelijke fenomenen die ook hun weerslag kunnen hebben op lokale gemeenschappen en ondernemers.

Ongetwijfeld zal 2020 ook weer genoeg uitdagingen bieden. Maar in Bunnik staan 90 mensen klaar om u daarbij te helpen. Van lobbyist tot buitendienst. Van ledenadvies tot cao-specialist. Een overzicht van alle producten en diensten voor trailerbedrijven vindt u hier

2020 wordt extra mooi omdat BOVAG op 6 mei precies 90 jaar geleden is opgericht. Dat gaan we uiteraard vieren. En daar wordt u vanzelfsprekend nog voor uitgenodigd. Want we zijn trots op wat BOVAG in 90 jaar voor zijn leden heeft bereikt. En we zijn blij met alle trouwe, nieuwe, loyale en kritische ondernemers die gekozen hebben voor het BOVAG-lidmaatschap.

Ik wens u een zeer voorspoedig 2020 en hele goede zaken.


Met vriendelijke groet,
BOVAG Truck- en Trailerbedrijven

Hans Joosten
Branchemanager
Illustratie-Hans.jpg

Verder lezen?

Dossiers met dezelfde categorie

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring