Jaaroverzicht 2019

Laatste update 18 december 2019 Leestijd: 3 min

13 BOVAG Tankstations resultaten 2019 en plannen 2020

BOVAG deed veel voor u in 2019 en ook in 2020 zetten wij ons weer onverminderd in voor uw belangen. Wat precies? Dat leest u verder in onderstaande tekst.

We hebben mooie dingen beleefd en voor elkaar gebokst in 2019. Zoals ons succesvolle BOVAG Brandstofdebat op 31 januari in TivoliVredenburg Utrecht. Een debat tussen politieke kopstukken, belangenbehartigers en de crème de la crème van de brandstofwereld. De 200 bezoekers beoordeelden dit debat met een 8,5 en alleen al daarom krijgt het event een vervolg in 2020.
 
2019 was natuurlijk ook het jaar van het Klimaatakkoord. Daar zijn en blijven we druk mee, vanwege de gevolgen voor tankstations. BOVAG probeert niet alleen invloed uit te oefenen op de relevante dossiers, maar schrijft soms letterlijk mee aan de stukken. Zo zorgen we ervoor dat de ambitieuze overheidsplannen ook realistisch zijn. Hetzelfde geldt voor grote ondernemersdossiers zoals MKB-belasting, regeldruk en pensioenen. BOVAG volgt de planvorming van ministeries op de voet. Voor een succesvolle shop volgen wij retailtrends om u te helpen bij veranderingen, is ook een speerpunt van onze afdeling. In dat kader organiseerden we afgelopen jaar een inspiratiereis naar Londen. Vijftig ondernemers gingen mee om daar letterlijk inspiratie te tanken en bezochten de fabriek van Red Bull Racing. En last but not least: onze cao. Op dit moment werken we nog hard aan de vernieuwing; we streven naar een soepele overgang, zodat u snel weet waar u aan toe bent. Hopelijk starten we 2020 met goed nieuws.
 
Op naar een mooi nieuw jaar. Ongetwijfeld vol uitdagingen. Maar in Bunnik staan 90 mensen klaar om u daar bij te helpen. Van lobbyist tot buitendienst. Van ledenadvies tot cao-specialist. 2020 wordt extra mooi omdat BOVAG op 6 mei precies 90 jaar geleden is opgericht. Dat gaan we uiteraard vieren. Daar wordt u vanzelfsprekend nog voor uitgenodigd. Want we zijn trots op wat BOVAG in 90 jaar voor zijn leden heeft bereikt. En we zijn blij met alle trouwe, nieuwe, loyale en kritische ondernemers die gekozen hebben voor het BOVAG-lidmaatschap.
 
Ik wens u een zeer voorspoedig 2020 en hele goede zaken.


Hartelijke groet,
BOVAG Tankstations
 
Erik Stern
Branchemanager

Illustratie-Erik.jpg

Verder lezen?

Dossiers met dezelfde categorie

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring