Jaaroverzicht 2019

Laatste update 18 december 2019 Leestijd: 3 min

02 BOVAG Rijscholen resultaten 2019 en plannen 2020

BOVAG deed veel voor u in 2019 en ook in 2020 zetten wij ons weer onverminderd in voor uw belangen. Wat precies? Dat leest u verder in onderstaande tekst.

Ook voor BOVAG Rijscholen was het een turbulent jaar. Dat geldt eigenlijk vooral voor de laatste drie maanden. In september kondigden we zoals u weet het onvermijdelijke aan: per 1 januari stopt BOVAG met het garantiefonds voor rijscholen. Begrijpelijk dat we daar veel reacties op hebben gekregen. Gelukkig ook positieve reacties, uit onverwachte hoek en van echte BOVAG-ambassadeurs. Leden zoals u, die geloven in ons netwerk en trots zijn op BOVAG. Wij zijn immers dé lobbyorganisatie met een sterk Haags netwerk. Natuurlijk doen we dat samen met onze collega-branchepartijen, maar we merken nog altijd dat de naam BOVAG deuren opent die voor anderen dicht blijven.
 
Ook zijn we in september gestart met een strategisch traject, waarin we ons beraden op onze toegevoegde waarde voor de consument. Uw klanten dus. Omdat BOVAG zich daar zorgen over maakt. Ook dit was een lastige boodschap, waarbij we de branche de spiegel hebben voorgehouden. Maar gelukkig, tijdens de ledenbijeenkomst in september stak een groep leden spontaan de hand op om met dit vraagstuk aan de slag te gaan. Terug naar de tekentafel, met als doel: een nog krachtiger netwerk neerzetten, versterking van de lobbyorganisatie en minder versnippering. In dat kader hebben we recent kennisgemaakt met Alexander Pechtold, de nieuwe directeur van het CBR. Pechtold ziet wat er mis is en wil ook samen met ons de handschoen oppakken om de rijscholenbranche sterker te maken. Wat ons betreft is dit hét speerpunt voor 2020. Natuurlijk houden we u daarvan op de hoogte en organiseren we bijeenkomsten, apart voor grote en kleinere rijscholen. Heeft u een goed idee of wilt u meedenken en meepraten? Schroom niet en bel mij!

Op naar een mooi nieuw jaar. Ongetwijfeld vol uitdagingen. Maar in Bunnik staan 90 mensen klaar om u daar bij te helpen. Van lobbyist tot buitendienst. Van ledenadvies tot cao-specialist. 2020 wordt extra mooi omdat BOVAG op 6 mei precies 90 jaar geleden is opgericht. Dat gaan we uiteraard vieren. Daar wordt u vanzelfsprekend nog voor uitgenodigd. Want we zijn trots op wat BOVAG in 90 jaar voor zijn leden heeft bereikt. En we zijn blij met alle trouwe, nieuwe, loyale en kritische ondernemers die gekozen hebben voor het BOVAG-lidmaatschap. 

Ik wens u een zeer voorspoedig 2020 en hele goede zaken.
 
 
Hartelijke groet,
BOVAG Rijscholen
 
Frank Hoornenborg
Voorzitter

Verder lezen?

Dossiers met dezelfde categorie

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring