Jaaroverzicht 2019

Laatste update 18 december 2019 Leestijd: 2 min

11 BOVAG Revisiebedrijven resultaten 2019 en plannen 2020

BOVAG deed veel voor u in 2019 en ook in 2020 zetten wij ons weer onverminderd in voor uw belangen. Wat precies? Dat leest u verder in onderstaande tekst.

Toch hebben we ook mooie dingen beleefd en voor elkaar gebokst in 2019. BOVAG deed onderzoek naar de bekendheid van revisie onder consumenten en de uitkomsten van dit onderzoek hebben we gepresenteerd aan (lokale) politici en diplomaten. Afgelopen jaar hebben we namelijk in een samenwerking met RAI, IvdM en Stiba succesvol gelobbyd voor revisie als alternatief voor nieuw. Tevens hebben we in dat kader weer campagne gevoerd. Ook hebben we, samen met OOMT en een aantal revisiebedrijven, concrete plannen gemaakt voor het aanbod opleidingen en trainingen. Dat wil zeggen: op maat gemaakt voor onze branche. Hiervoor deden we onder andere een pilot én organiseerden we een proeverij. In 2020 krijgt dit project een vervolg en hoort u uiteraard meer van ons. 

Op naar een mooi nieuw jaar. Ongetwijfeld vol uitdagingen. Maar in Bunnik staan 90 mensen klaar om u daar bij te helpen. Van lobbyist tot buitendienst. Van ledenadvies tot cao-specialist. 2020 wordt extra mooi omdat BOVAG op 6 mei precies 90 jaar geleden is opgericht. Dat gaan we uiteraard vieren. Daar wordt u vanzelfsprekend nog voor uitgenodigd. Want we zijn trots op wat BOVAG in 90 jaar voor zijn leden heeft bereikt. En we zijn blij met alle trouwe, nieuwe, loyale en kritische ondernemers die gekozen hebben voor het BOVAG-lidmaatschap.  

Ik wens u een zeer voorspoedig 2020 en hele goede zaken.


Met vriendelijke groet,
BOVAG Revisiebedrijven

Hannie Tak
Branchemanager
Illustratie-Hannie.jpg
 

Verder lezen?

Dossiers met dezelfde categorie

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring