Jaaroverzicht 2019

Laatste update 17 december 2019 Leestijd: 2 min

10 BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven resultaten 2019 en plannen 2020

BOVAG deed veel voor u in 2019 en ook in 2020 zetten wij ons weer onverminderd in voor uw belangen. Wat precies? Dat leest u verder in onderstaande tekst.

We hebben mooie dingen beleefd en voor elkaar gebokst in 2019. Denk aan de scherpe cao-afspraken die we namens u gemaakt hebben. Ook lieten we in 2019 een steviger geluid horen in Europa met de oprichting van afdeling onafhankelijke autobedrijven binnen CECRA, de koepel van Europese BOVAG’s. Hiermee zijn we weer een stapje dichterbij goede, beschikbare technische informatie en de keuzevrijheid voor de klant.
 
Op naar een mooi nieuw jaar. Waarbij we u graag weer ontmoeten bij u in de buurt op een van de negen regiobijeenkomsten in maart of april en op het Jaarcongres op 6 oktober 2020. Daarnaast gaan we voor u aan de slag om de toegang tot en het gebruik van originele fabrikantendata te vereenvoudigen en de informatie daarover te verzamelen op mijn.bovag.nl. Ongetwijfeld zal 2020 ook weer genoeg uitdagingen bieden. Maar in Bunnik staan 90 mensen klaar om u daarbij te helpen. Van lobbyist tot buitendienst. Van ledenadvies tot cao-specialist. 2020 wordt extra mooi omdat BOVAG op 6 mei precies 90 jaar geleden is opgericht. Dat gaan we uiteraard vieren. En daar wordt u vanzelfsprekend nog voor uitgenodigd. Want we zijn trots op wat BOVAG in 90 jaar voor zijn leden heeft bereikt. En we zijn blij met alle trouwe, nieuwe, loyale en kritische ondernemers die gekozen hebben voor het BOVAG-lidmaatschap.
 
Ik wens u een zeer voorspoedig 2020 en hele goede zaken.
 
 
Met vriendelijke groet,
BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven

Hans Joosten
Branchemanager

Illustratie-Hans.jpg
 

Verder lezen?

Dossiers met dezelfde categorie

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring