Jaaroverzicht 2019

Laatste update 18 december 2019 Leestijd: 2 min

09 BOVAG Gemotoriseerde Tweewielerbedrijven resultaten 2019 en plannen 2020

BOVAG deed veel voor u in 2019 en ook in 2020 zetten wij ons weer onverminderd in voor uw belangen. Wat precies? Dat leest u verder in onderstaande tekst.

We hebben mooie dingen beleefd en voor elkaar gebokst in 2019. Denk bijvoorbeeld aan de introductie van nieuwe branche examens en hernieuwde scootertrainingen voor medewerkers. Of het succesvolle Try the Bike tijdens de Motorbeurs, waar 450 mensen hun eerste motorervaring opdeden. Ook kijken we tevreden terug op de ledenreis naar de EICMA in Milaan.  

Op naar een mooi nieuw jaar. Waarbij we actief aan de slag gaan met viaBOVAG.nl, het nieuwe occasionportaal van BOVAG waarop sinds kort ook nieuwe en gebruikte motorfietsen verkocht kunnen worden. En natuurlijk hopen we je 20 januari te ontmoeten bij de Branchedag voor fiets-, scooter- en motorbedrijven in DeFabrique in Utrecht. Met de jaarvergadering vol introducties van nieuwe producten en diensten, praktische workshops, alles wat je moet weten over de cao & personeel en een satirische afsluiting van De Speld verwachten we dat we een hele mooie dag voor je in petto hebben. Kijk hier voor alle informatie over Power Up.

Ongetwijfeld zal 2020 ook weer genoeg uitdagingen bieden. Maar in Bunnik staan 90 mensen klaar om je daarbij te helpen. Van lobbyist tot buitendienst. Van ledenadvies tot cao-specialist. 2020 wordt extra mooi omdat BOVAG op 6 mei precies 90 jaar geleden is opgericht. Dat gaan we uiteraard vieren. En daar word je vanzelfsprekend nog voor uitgenodigd. We zijn blij met alle trouwe, nieuwe, loyale en kritische ondernemers die gekozen hebben voor het BOVAG-lidmaatschap.
 
Ik wens je een zeer voorspoedig 2020 en hele goede zaken.
 
 
Met vriendelijke groet,
BOVAG Gemotoriseerde Tweewielerbedrijven

Christa Grootveld
Branchemanager
Illustratie-Christa.jpg
 

Verder lezen?

Dossiers met dezelfde categorie

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring