Jaaroverzicht 2019

Laatste update 18 december 2019 Leestijd: 2 min

07 BOVAG Dutch Car Restorers resultaten 2019 en plannen 2020

BOVAG deed veel voor u in 2019 en ook in 2020 zetten wij ons weer onverminderd in voor uw belangen. Wat precies? Dat leest u verder in onderstaande tekst.

We hebben mooie dingen beleefd en voor elkaar gebokst in 2019. Denk aan de online serie ‘Love and Care’ waarin we een exclusief kijkje in de keuken van restauratiebedrijven gaven. Of de aanwezigheid van BOVAG Dutch Car Restorers op de InterClassics. In totaal trok deze beurs 33.257 bezoekers uit binnen- en buitenland.

Ongetwijfeld zal 2020 ook weer genoeg uitdagingen bieden. Maar in Bunnik staan 90 mensen klaar om u daarbij te helpen. Van lobbyist tot buitendienst. Van ledenadvies tot cao-specialist. 2020 wordt extra mooi omdat BOVAG op 6 mei precies 90 jaar geleden is opgericht. Dat gaan we uiteraard vieren. En daar wordt u vanzelfsprekend nog voor uitgenodigd. Want we zijn trots op wat BOVAG in 90 jaar voor zijn leden heeft bereikt. En we zijn blij met alle trouwe, nieuwe, loyale en kritische ondernemers die gekozen hebben voor het BOVAG-lidmaatschap.

Ik wens u een zeer voorspoedig 2020 en hele goede zaken.
 

Met vriendelijke groet,
BOVAG Dutch Car Restorers

Hans Joosten
Branchemanager
Illustratie-Hans.jpg
 

Verder lezen?

Dossiers met dezelfde categorie

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring