Jaaroverzicht 2019

Laatste update 18 december 2019 Leestijd: 3 min

06 BOVAG Autowas- en Poetsbedrijven resultaten 2019 en plannen 2020

BOVAG deed veel voor u in 2019 en ook in 2020 zetten wij ons weer onverminderd in voor uw belangen. Wat precies? Dat leest u verder in onderstaande tekst.

We hebben mooie dingen beleefd en voor elkaar gebokst in 2019, zeker voor autowas- en poetsbedrijven. Sommige resultaten zijn zichtbaar en anderen wat meer op de achtergrond. BOVAG WinterWasWeken 2019 was bijvoorbeeld een groot succes met een gemiddelde conversie van meer dan 10 procent. Deze actie is een traditie geworden voor onze afdeling, net als de Nationale Autowasdag. Ook daarmee hebben we stevig gewerkt aan onze zichtbaarheid. En die dag leverde ook nog eens 25 duizend euro op voor ons goede doel: Muziekids, een stichting die ernstig zieke kinderen spelenderwijs muziek leert maken. Daar ben ik persoonlijk echt heel trots op.
 
Minder zichtbaar is wellicht onze lobby; maar ook op dat vlak kunnen we stellen dat 2019 een succesvol jaar was. Niet alleen zorgden wij voor uitstel van de verplichte keuring van het vloeistofdichte bedrijfsriool tot 2024, ook introduceerden wij de ‘checklist milieuregels’. Een enorm handig document dat zelfs door de milieudiensten is omarmd en wordt gebruikt. Misschien wordt onze checklist wel de standaard? Afgelopen jaar zijn we gestart met een opleiding voor autopoetser en organiseerden we twee geslaagde events voor u: de Leden-Bezoeken-Ledendag in de Apenheul en de ledendag tijdens de Carwash Show Europe. En last but not least: onze cao. Op dit moment werken we nog hard aan de vernieuwing; we streven naar een soepele overgang, zodat u snel weet waar u aan toe bent. Hopelijk starten we 2020 met goed nieuws.
 
Op naar een mooi nieuw jaar. Ongetwijfeld vol uitdagingen. Maar in Bunnik staan 90 mensen klaar om u daar bij te helpen. Van lobbyist tot buitendienst. Van ledenadvies tot cao-specialist. 2020 wordt extra mooi omdat BOVAG op 6 mei precies 90 jaar geleden is opgericht. Dat gaan we uiteraard vieren. Daar wordt u vanzelfsprekend nog voor uitgenodigd. Want we zijn trots op wat BOVAG in 90 jaar voor zijn leden heeft bereikt. En we zijn blij met alle trouwe, nieuwe, loyale en kritische ondernemers die gekozen hebben voor het BOVAG-lidmaatschap. 
 
Ik wens u een zeer voorspoedig 2020 en hele goede zaken.


Hartelijke groet,
BOVAG Autowas- en Poetsbedrijven
 
Erik Stern
Branchemanager

Illustratie-Erik.jpg
 

Verder lezen?

Dossiers met dezelfde categorie

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring