Jaaroverzicht 2019

Laatste update 17 december 2019 Leestijd: 2 min

04 BOVAG Autodealers resultaten 2019 en plannen 2020

BOVAG deed veel voor u in 2019 en ook in 2020 zetten wij ons weer onverminderd in voor uw belangen. Wat precies? Dat leest u verder in onderstaande tekst.

We hebben mooie dingen beleefd en voor elkaar gebokst in 2019. Denk aan de impact van Advanced Driver Assistance Systems (ADAS) op aftersales die we in kaart brachten of de Elektrisch Vervoer (EV) roadshow, waarmee we het land in gingen. Bijzonder trots ben ik op de nieuwe Franchisewet, waarin een beter dealercontract centraal staat. Het ziet er naar uit dat deze wet binnenkort een feit is.
 
Op naar een mooi nieuw jaar. Waar we de impact van Over The Air (OTA), het verbinden zijn van de auto met internet, in kaart zullen brengen. Of op 13 januari dieper ingaan op verschillende onderwerpen uit de cao en de gevolgen voor uw personeel, zoals de nieuwe Wet Arbeidsmarkt in Balans. En natuurlijk kunt u medio maart weer onze bevindingen ten aanzien van het Relatie Onderzoek Dealer Importeur (RODI) verwachten.

Ongetwijfeld zijn er in 2020 ook weer genoeg uitdagingen. Maar in Bunnik staan 90 mensen klaar om u daarbij te helpen. Van lobbyist tot buitendienst. Van ledenadvies tot cao-specialist. 2020 wordt extra mooi omdat BOVAG op 6 mei precies 90 jaar geleden is opgericht. Dat gaan we uiteraard vieren. Daar wordt u vanzelfsprekend nog voor uitgenodigd. Want we zijn trots op wat BOVAG in 90 jaar voor zijn leden heeft bereikt. En we zijn blij met alle trouwe, nieuwe, loyale en kritische ondernemers die gekozen hebben voor het BOVAG-lidmaatschap.
 
Ik wens u een zeer voorspoedig 2020 en hele goede zaken.
 
 
Met vriendelijke groet,
BOVAG Autodealers

Geert Brummelhuis
Branchemanager

Illustratie-Geert-(1).jpg
 

Verder lezen?

Dossiers met dezelfde categorie

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring