De BOVAG-vakman app voor fietsbedrijven

Laatste update 29 mei 2019 Leestijd: 3 min

01 De BOVAG Vakman Game

BOVAG heeft een app ontwikkeld waarmee u de klantgerichtheid, verkoopvaardigheden en samenwerking van uw team kunt verbeteren: de BOVAG-vakman app. Na een succesvolle pilot lanceert BOVAG deze app nu voor alle aangesloten fietsbedrijven.

Met de game:

  • vergroot u de kennis van uw medewerkers over uw klanten
  • stimuleert u uw medewerkers klantgerichter te werken
  • verbetert u de verkoopvaardigheden van uw medewerkers 
  • stimuleert u de samenwerking tussen verkoop en werkplaats
  • vergroot u het werkplezier en de medewerkerstevredenheid
  • haalt u het optimale uit uw team en uw bedrijf

What’s in the game?

Gedurende 8 weken krijgt uw team via de app steeds opdrachten om samen uit te voeren. Denk aan samen verkoopdoelen stellen en deze plannen uitvoeren, het invullen van een quiz over verschillende klanttypen of een wedstrijd wie het snelst een band kan wisselen of het best klanten kan verrassen. Alle resultaten worden geregistreerd in de app. Het bijhouden van de app kost maximaal 15 minuten per week. Voor de uitvoering van de opdrachten moet u rekenen op circa 30 minuten, maar dit vindt plaats tijdens reguliere werkzaamheden. Van elke opdracht /missie wordt uw winkel beter. Geen theorie maar werkend leren; dat past bij de fietsbranche.

Wat vinden andere ondernemers van de Vakmanapp?
Deze app is het resultaat van de ervaringen van verschillende fietsondernemers en BOVAG. Een aantal collega’s testte de app voor u. Bekijk hier wat zij van de BOVAG Vakman-app vinden:
 

Competitie met andere fietswinkels: ga de uitdaging aan!

De app zit boordevol competitieve elementen die leuk zijn om te doen, maar ook het fanatisme van uw team stimuleren. Alle resultaten worden automatisch in de app geregistreerd en daarmee gaat u de strijd aan met andere fietsenwinkels. Dé kans om collega-ondernemers uit de buurt te laten zien hoe goed uw team is. Per onderdeel kunt u met uw team poulewinnaar worden en er wordt één overall winnaar bekend gemaakt. BOVAG beloont de winnaars met leuke prijzen, maar het gaat natuurlijk vooral om de eer.De BOVAG Vakman Game is in het najaar van 2018 gespeeld door 52 teams en in totaal meer dan 250 fietsmedewerkers. In 2019 wordt dit geëvalueerd en besloten of er een vervolg komt.

Verder lezen?

Dossiers met dezelfde categorie

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring