Corona dossier

Laatste update 23 april 2021 Leestijd: 3 min

01 Coronamonitor

De BOVAG Coronamonitor is de online ledenpeiling waarmee BOVAG de impact van het Coronavirus in kaart brengt. Die informatie is namelijk essentieel voor onze belangenbehartiging om op landelijk niveau te werken aan een passende set aan steunmaatregelen voor onze branches. U ontvangt de BOVAG Coronamonitor de komende tijd periodiek van ons per e-mail. Het is belangrijk dat zoveel mogelijk BOVAG-leden de vragenlijst ook invullen, zodat we de ontwikkelingen in de branche goed kunnen volgen. Aan de hand van de BOVAG Coronamonitor bepalen wij namelijk de prioriteiten voor onze belangenbehartiging en wat nodig is om u zo goed mogelijk te helpen.

Uitslagen

Bekijk hieronder de uitkomsten van de BOVAG Coronamonitor:

















Waarom doet BOVAG dit onderzoek?

BOVAG stuurt de Coronamonitor de komende periode wekelijks uit, om zo te impact van corona op de diverse ondernemers van BOVAG te meten en monitoren. De resultaten worden allereerst gebruikt in de BOVAG-lobby, om op landelijk niveau te komen tot een set van goede steunmaatregelen. Ook geeft de peiling input voor de actieagenda van BOVAG zelf, zowel algemeen als voor de verschillende afdelingen.  

Vragenlijst

In de monitor stelt BOVAG u circa 10-15 korte vragen over op welke gebieden corona impact heeft op uw bedrijf, met hoeveel geschat omzetverlies u te maken heeft, hoe het ervoor staat met uw personeel en of u extra kredietruimte nodig heeft.

Geen mail ontvangen?

De BOVAG Coronamonitor wordt de komende periode elke week op woensdagochtend uitgestuurd. Heeft u geen e-mail van ons ontvangen? Misschien is deze dan in de map met ongewenste mail (spam) terecht gekomen. U kunt ook een mail sturen naar onderzoek@bovag.nl, dan zoeken wij uit wat er mis gaat.  

Verder lezen?

Dossiers met dezelfde categorie

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring