BOVAG-promotieacties & -campagnes

Laatste update 30 juli 2020 Leestijd: 3 min

03 Promotiecampagne autoschade- en ruitschadeherstellers

BOVAG maakt in 2020 reclame voor autoschade- en ruitschadeherstellers. Via video’s op YouTube, posts op Facebook en online bannering maken we consumenten attent op het vakmanschap van de BOVAG Schadebedrijven en de BOVAG Garantie. De campagne start halverwege de vakantieperiode, nu de eerste vakantiegangers weer thuiskomen (mogelijk met schade), en loopt door tot diep in het najaar, als de impact van stormachtig herfst- en winterweer weer merkbaar wordt bij schadeherstellers.

Vrijwel alle reclame-uitingen leiden naar bovag.nl/schade. Hier informeren we consumenten over welke soorten schades er zijn, hoe schades hersteld worden en hoe het precies zit met verzekeringen. Uiteraard wijzen we consumenten op het vakmanschap en zekerheden die ze krijgen bij een BOVAG autoschade- of ruitschadeherstelbedrijf. Met de handige zoektool vinden ze direct een BOVAG-schadeherstelbedrijf in hun buurt.

YouTube-filmpjes over schade

In de YouTube-serie ‘BOVAG zoekt het uit’ staat schade ook een aantal keer centraal. YouTube is na Google namelijk ‘s werelds grootste zoekmachine. Wilt u (potentiële) klanten attent op maken op de filmpjes? Deel ze dan op uw social media.

Toolkit

Wilt u inhaken op de reclamecampagne? Dat kan eenvoudig met de kant-en-klare promotiemiddelen die we voor u hebben klaargezet. U kunt ze hieronder downloaden:

Online beelden (voor op uw website of social media)​
Facebook-banners

Promotietips

 

Verder lezen?

Dossiers met dezelfde categorie

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring