BOVAG-promotieacties & -campagnes

Laatste update 01 februari 2023 Leestijd: 5 min

08 Onderhoudscampagne BOVAG Caravan- en Camperbedrijven

Voor goed onderhoud en schadeherstel aan je caravan, camper of vouwwagen moet je bij een BOVAG-caravan- of camperbedrijf zijn. Die boodschap verkondigt BOVAG breed aan het publiek. Dat doen we op diverse publieksevenementen en via online en offline kanalen. Ook kunt u zelf aanhaken met promotiemateriaal die u op uw eigen kanalen kan gebruiken.

Onder kampeerders staat BOVAG en de BOVAG Onderhoudsbeurt voor kwaliteit, zekerheid en vakmanschap. Een imago om trots op te zijn én een boodschap om van de daken te schreeuwen. BOVAG is daarom aanwezig op plekken waar consumenten zich oriënteren op de aankoop van een kampeermiddel of het onderhoud daarvan. We roepen kampeerders daarbij op om bij de BOVAG-vakman langs te gaan voor een ‘pitstop’. Want alleen met een goed onderhouden kampeermiddel heb je Zorgeloze Vakantie Garantie!
 
Campagnebeeld-onderhoudscampagne-2018.jpg
Campagnebeeld

Praktische caravan en camperboekjes

Gids-kamperen.pngVeel vragen van klanten die een nieuwe camper, caravan of vouwwagen hebben aangeschaft, worden beantwoord in twee praktische boekjes. Deze door BOVAG Caravan- en Camperbedrijven samengestelde boekjes zijn te bestellen via de BOVAG Ledenwinkel of te downloaden. Er zijn twee versies van het boekje ‘Zorgeloze vakantie garantie’ verkrijgbaar, met als onderscheid campers en caravans/vouwwagens. Beide boekjes zijn gevuld met tips, bijvoorbeeld over efficiënt inpakken, correct beladen, prettig overnachten en winterklaar maken. Bovendien wordt er aandacht besteed aan de BOVAG Onderhoudsbeurt en het belang van goed onderhoud, schadeherstel en reparaties, uitgevoerd door een BOVAG-kampeervakman.

De praktische boekjes zijn te bestellen per doos van negentig stuks. Het boekje is uitermate geschikt om mee te geven aan klanten die hun nieuwe caravan, vouwwagen of camper komen ophalen. Wees er wel snel bij, want op is op.

Bestel hier de caravangids Bestel hier de campergids

BOVAG-brede bannercampagne

BOVAG adverteert al een paar jaar succesvol met promotiebanners, ook ter promotie van aanschaf en onderhoud bij BOVAG-caravan- en -camperbedrijven. We doen dat op online plekken waar consumenten gevoelig zijn voor de BOVAG-boodschap van betrouwbaarheid en kwaliteit. De boodschap op de productspecifieke banners gericht op kampeerders sluit aan op de onderhoudscampagne.
Lees meer over de bannercampagne

Evenementen

Op publieksevenementen zoals het ANWB Kampeerweekend en de Kampeer en Caravan Jaarbeurs organiseert BOVAG een heuse 'BOVAG Pitstop'. Daar wijzen we kampeerders op het belang van regelmatig onderhoud van hun kampeermiddel. We roepen kampeerders bovendien op om met hun kampeermiddel voor vertrek een pitstop te maken bij een BOVAG-vakman.

Waarmaken

Alleen de beste bedrijven zijn BOVAG-lid. Dat is het imago van BOVAG bij kampeerders. Die belofte moeten we natuurlijk wel waarmaken. Dat doen we met onder andere;

Aanhaken

Natuurlijk stelt BOVAG ook weer materiaal beschikbaar die u op uw eigen website, nieuwsbrief en sociale media kunt inzetten. Zo is er een folder ontwikkeld boordevol informatie over de BOVAG Onderhoudsbeurt, zijn er de posters ‘BOVAG-onderhoud = waardebehoud’ en maakt BOVAG een gloednieuwe editie van het boekje “BOVAG goed uitgerust” met daarin informatie om optimaal te genieten van een kampeermiddel.

Downloads

Promotietips

Verder lezen?

Dossiers met dezelfde categorie

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring