BOVAG-promotieacties & -campagnes

Laatste update 18 oktober 2019 Leestijd: 2 min

05 Onderhoudscampagne aanhangwagenbedrijven

Voor goed onderhoud aan je aanhangwagen of paardentrailer moet je bij een BOVAG-aanhangwagenbedrijf zijn, want BOVAG en de BOVAG Onderhoudsbeurt staan voor kwaliteit, zekerheid en vakmanschap. Die boodschap gaat BOVAG in het najaar van 2019 weer uitgebreid vertellen aan kleine aannemers, zzp’ers hoveniers en paardeneigenaren.

Het najaar is weer dé tijd om de BOVAG Onderhoudsbeurt weer op het netvlies van deze ondernemers te krijgen. Met diverse promotiemiddelen, een pr-actie, advertenties en banners brengen we de BOVAG Onderhoudsbeurt onder de aandacht.  

Tookit

Ook dit jaar is er weer een toolkit beschikbaar voor BOVAG-aanhangwagenbedrijf met posters, banners, animaties en advertenties. Daarmee kunt u zelf ook aanhaken op de campagne, en uw vakmanschap als BOVAG-bedrijf benadrukken. Deel bijvoorbeeld de banners en animaties op uw eigen social media-kanalen of hang de posters op in uw bedrijf. Er is ook een folder over de BOVAG Onderhoudsbeurt, die u online kunt aanbieden of kunt laten drukken en uitdelen onder uw (potentiële) klanten. 

Promotietips

Verder lezen?

Dossiers met dezelfde categorie

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring