BOVAG-promotieacties & -campagnes

Laatste update 15 juli 2019 Leestijd: 4 min

02 BOVAG Nationale Autowasdag

Eén dag auto’s wassen en poetsen voor het goede doel, dat doen we op de BOVAG Nationale Autowasdag op zaterdag 29 juni!

Eén dag auto’s wassen en poetsen voor het goede doel, dat doen we op de BOVAG Nationale Autowasdag op zaterdag 29 juni! Vorig jaar werd er maar liefst 34.515 euro ingezameld voor Villa Pardoes. Daarom heeft het bestuur dit jaar opnieuw voor een goed doel gekozen, namelijk stichting Muziekids. Zij zetten zich in om zieke kinderen even te laten vergeten dat zij ziek zijn in hun muziekstudio’s. Kinderen kunnen hier zingen, instrumenten bespelen of plaatjes draaien. Bijkomend voordeel is dat muziek een positieve werking heeft op hun herstelproces. 

De actie

Voor elke wassing die een deelnemend BOVAG-autowasbedrijf doet op 29 juni, draagt de deelnemende vestiging 1 euro af. Voor elke poetsbeurt die een BOVAG-poetsbedrijf uitvoert, draagt de deelnemer 10% van de opbrengst af. BOVAG hoopt met de Nationale Autowasdag een bedrag van minimaal €30.000,- in te zamelen voor de Muziekids. Maar dit kan natuurlijk veel meer worden als iedereen deelneemt en het mooi ‘wasweer’ wordt.

Om de actie nog leuker te maken maakt BOVAG samen met de Muziekids een kleurplaat voor kinderen. BOVAG-bedrijven die meedoen kunnen deze op de Nationale Autowasdag uitdelen. De ingekleurde exemplaren kunnen kosteloos opgestuurd worden naar het antwoordnummer van BOVAG en uit de inzendingen worden winnaars getrokken voor een dagje weg met het hele gezin.

Na afloop van de actie worden alle tekeningen verzameld door BOVAG om ze uiteindelijk samen met de cheque, van het ingezamelde bedrag, aan te bieden aan de Muziekids. Onder de noemer ‘Wij steken de Muziekids een hart onder de riem!’. Het eindbedrag wordt na 29 juni geïnventariseerd. Op de cheque komt ook uw bedrijfsnaam als u meedoet aan deze actie. 

Meedoen met uw BOVAG-autowas- of poetsbedrijf 

Deelname

Klik hier om direct in te schrijven en mee te doen aan de Nationale Autowasdag. Laten we er met de branche weer een succesvolle dag van maken!

Aanmelden voor Nationale Autowasdag 2019

Goede doel

Stichting Muziekids zet zich in voor zieke kinderen om hun ziekzijn even te vergeten. Inmiddels zijn er zeven kinderziekenhuizen met een Muziekids-studio, maar dat moeten er véél meer worden. Want muziek maken, zingen of plaatjes draaien is niet alleen leuk het heeft ook nog een positieve werking op het herstelproces.
Kijk op www.muziekids.nl voor meer informatie.
 

Verder lezen?

Dossiers met dezelfde categorie

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring