BOVAG-promotieacties & -campagnes

Laatste update 01 februari 2023 Leestijd: 40 min

01 BOVAG-campagne 'Het kan echt!'

Er is iets meer ruimte gekomen binnen de bestaande coronamaatregelen, u kunt weer op afspraak klanten ontvangen! Dat is een kleine, maar mooie stap en daar haakt BOVAG op aan met een consumentencampagne. Met de boodschap ‘Het kan echt’ laat BOVAG de komende twee weken consumenten zien en horen dat ze op afspraak veilig bij uw bedrijf terecht kunnen. U hoort de slogan op de radio, en ziet deze terug in outdoor-reclame in dorpen, steden en langs de snelweg. Ook u kunt gebruik maken van posters en een banner om uw klanten te vertellen dat ze welkom zijn.  

‘Het kan echt!’ is de boodschap van de nieuwe campagne, waarin BOVAG heel Nederland vertelt dat online shoppen bij BOVAG-bedrijven niet meer de enige optie is. Er kan namelijk weer op afspraak veilig én live gekocht worden. De komende weken kleurt het land letterlijk weer mooi BOVAG-geel om de boodschap 'Het kan echt!' aan iedereen te te laten zien, op digitale reclamezuilen in de stad, schermen bij tankstations en snelwegmasten. Er zijn verschillende boodschappen, gericht op auto’s, motoren, caravans, campers, fietsen en rijles. 

Op de radio

Er zijn drie verschillende radiospotjes van twintig seconden die op vrijwel alle bekende Nederlandse radiostations zijn te horen. Beluister hieronder de spotjes:
 

Posters

Om uw klanten te laten zien dat u ze op afspraak bij u terecht kunnen, kunt u bij de BOVAG Ledenwinkel een gratis poster bestellen met de tekst ‘Het kan echt! Maak nu een afspraak. Je bent weer van harte welkom’. Om naar te BOVAG Ledenwinkel te gaan, klikt u in de linker navigatiebalk op 'Mijn Tools' en vervolgens op 'BOVAG Ledenwinkel'. 

U kunt ook een A4-formaat van de poster downloaden en deze zelf uitprinten of laten drukken.

Banner

Hieronder kunt u de banner downloaden en deze op uw website plaatsen of via social media delen. 

Verder lezen?

Dossiers met dezelfde categorie

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring