100% onderhouden

Laatste update 19 februari 2024 Leestijd: 2 min

01 Hoe werkt het?

100% onderhouden is onderdeel van het BOVAG-lidmaatschap en BOVAG-leden zijn automatisch aangesloten. Je kunt direct keurmerken toekennen via jouw eigen advertentiesoftware-systeem.

Lukt het niet automatisch? Meld je dan aan via het inschrijfformulier.

Als deelnemer van 100% onderhouden kun je het keurmerk toekennen aan occasions die volledig zijn onderhouden volgens fabrieksvoorschriften. Je betaalt geen vaste bijdrage, maar alleen naar gebruik €1,75 per toegekend keurmerk.

Hoe aanvinken?

Voldoet de occasion aan de normen van 100% onderhouden? Dan kun je een vinkje bij 100% onderhouden zetten in jouw advertentiesoftware en 100% onderhouden wordt automatisch getoond op de occasionportalen. Bekijk hier waar je dat in jouw systeem kunt doen. Na het toekennen volgt per e-mail automatisch een e-certificaat voor de betreffende auto. Dat kun je printen en meegeven aan de nieuwe eigenaar als bewijs van de extra waarden.

Wanneer komt een auto in aanmerking voor het 100% onderhouden keurmerk?
  • alleen auto’s met een sluitende onderhoudshistorie volgens fabrieksvoorschriften krijgen dit keurmerk;
  • een auto met keurmerk is beoordeeld op naleving van de onderhoudsvoorschriften van de autofabrikanten aan de hand van het onderhoudsboekje, werkplaatsfacturen en andere bij de garage vastgelegde onderhoudsinformatie;
  • alleen deelnemende autobedrijven mogen dit keurmerk toekennen aan een auto;
  • de stichting 100% onderhouden controleert deelnemende autobedrijven of de normen correct worden toegepast.
  • Per email ontvang je binnen 48 uur een digitaal certificaat dat je bij de auto kunt tonen en aan de nieuwe eigenaar mee kunt geven. Bekijk hier een voorbeeld van zo’n certificaat.

Verder lezen?

Dossiers met dezelfde categorie

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring