BOVAG-promotieacties & -campagnes

Laatste update 02 augustus 2021 Leestijd: 2 min

09 Onderhoudscampagne aanhangwagenbedrijven

Voor goed onderhoud aan je aanhangwagen of paardentrailer moet je bij een BOVAG-aanhangwagenbedrijf zijn, want BOVAG en de BOVAG Onderhoudsbeurt staan voor kwaliteit, zekerheid en vakmanschap. Die boodschap gaat BOVAG deze zomer en dit najaar weer uitgebreid vertellen aan kleine aannemers, zzp’ers, hoveniers en paardeneigenaren.

In de zomer en het najaar is weer dé tijd om de BOVAG Onderhoudsbeurt op het netvlies van deze ondernemers te krijgen. Met diverse promotiemiddelen, advertenties en banners brengen we de BOVAG Onderhoudsbeurt onder de aandacht.  

Tookit

Ook dit jaar is er weer een toolkit beschikbaar voor BOVAG-aanhangwagenbedrijf met posters, banners, animaties en advertenties. Daarmee kunt u zelf ook aanhaken op de campagne, en uw vakmanschap als BOVAG-bedrijf benadrukken. Deel bijvoorbeeld de banners en animaties op uw eigen social media-kanalen of hang de posters op in uw bedrijf. Er is ook een folder over de BOVAG Onderhoudsbeurt, die u online kunt aanbieden of kunt laten drukken en uitdelen onder uw (potentiële) klanten. 

Promotietips

Verder lezen?

Dossiers met dezelfde categorie

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring