Gerard ten Buuren kandidaat-voorzitter Onafhankelijke Autobedrijven

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 3 min

De selectiecommissie die zich namens het bestuur van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven boog over de keuze van een nieuwe voorzitter voor de afdeling, draagt unaniem Gerard ten Buuren (56) voor.

Doorslaggevend voor deze voordracht is de kennis van en passie voor het onafhankelijke autobedrijf die Ten Buuren aan de dag legt. Hij is volgens de commissie van nature een verbinder met een groot netwerk binnen de branche. Naar idee van de selectiecommissie staat hij dicht bij de leden en de bestuursleden.  Met zijn jarenlange ervaring als adviseur van ondernemers en bestuurders, is hij in staat om het bestuur te leiden en te ontwikkelen.

Gerard ten Buuren is bekend met BOVAG als gevolg van zijn rol als interim-branchemanager van de afdeling en door zijn jarenlange werkzaamheden binnen de branche. De selectiecommissie acht hem in staat met het afdelingsbestuur onder zijn leiding de sector onafhankelijke autobedrijven de komende jaren vooruit te helpen.

Tijdens de Algemene Ledenvergadering (ALV) wordt Gerard ten Buuren als voorkeurskandidaat voor het voorzitterschap van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven gepresenteerd aan de leden. Die daarop hun stem kunnen uitbrengen. Tegelijkertijd staat de herbenoeming voor vier jaar van drie bestuursleden op het programma*. Alle leden van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven ontvangen binnen enkele dagen per post een brief waarin de procedure rondom deze herbenoemingen verder staat uitgelegd.

U bent van harte uitgenodigd voor deze ALV, die op 11 januari  plaatsvindt in het BOVAGhuis in Bunnik. We combineren deze vergadering met een Nieuwjaarsborrel en u bent van harte welkom!

Programma op 11 januari 2016
•           Ontvangst in BOVAGhuis: 16.00 uur
•           Algemene Ledenvergadering: 16.15-17.30 uur
•           Nieuwjaarsborrel: 17.30 – 18.30 uur
 

Aanmelden voor de Algemene Ledenvergadering kan hier

*Tegenkandidaten kunnen zich tot uiterlijk 28 december 2015 aanmelden via autobedrijf@bovag.nl of per post conform artikel 14 van de Statuten van BOVAG.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring