Actueel > Video > DAG VAN DE ONDERNEMER > DAG VAN DE ONDERNEMER 2021

DAG VAN DE ONDERNEMER 2021

Op vrijdag 19 november is het de DAG VAN DE ONDERNEMER. Op deze dag willen wij u als BOVAG-lid extra bedanken voor uw inzet. We zijn er met de BOVAG-bus opuit getrokken om verschillende BOVAG-bedrijven te bedanken en om ze in het zonnetje te zetten. Bekijk in de filmpjes hieronder hoe dat verliep.

Han ten Broeke wil u als ondernemer graag wat zeggen op de Dag van de Ondernemer 2021:

 

Op bezoek bij Harrie Arendsen, Volvo Dealer:


 

Op bezoek bij Bruggink Caravans en Campers:


 

Op bezoek bij Peterman Autogroep:


 

Op bezoek bij het Zwarte Fietsenplan:

 

Op bezoek bij Van Nieuwenhoven Vakgarage:


BOVAG ging ook op bezoek bij Servicepunt Veders @ LUKOIL-tankstation Sittard

Ondernemer: Hub Veders


Het bedrijf van Hub Veders won in 2020 de Nederlandse Horecaprijs voor tankstation met shop in de provincie Limburg. Toen de populaire, lokale frietkar verdween, greep Hub Veders de kans om hierop in te springen met zijn tankshop, maar dan met een ruimer en gezonder assortiment. Mét biologische groenten en actief op social media. Inmiddels is de tankshop een begrip in de regio: met focus op de zakelijke rijder onderweg en bedrijven in de omgeving. Hub Veders denkt altijd in kansen. Zijn tips: haal alles uit de omgeving waarin je opereert, koester klanten en houd contact met ze, wees en blijf creatief, en houd je personeel betrokken.


BOVAG ging ook op bezoek bij DON Opleidingen in Naaldwijk

Ondernemers: Erwin en Marco Don


Bij DON Opleidingen is bewust gekozen voor een jong personeelsbestand: de gemiddelde leeftijd is 25 jaar. Dat sluit goed aan op de doelgroep en medewerkers helpen dan ook zelf mee om nieuwe leerlingen te werven. Dat doet DON Opleidingen op plekken waar jonge mensen zich bevinden zoals TikTok. Iedereen zet zijn of haar schouders eronder bij DON. Tijdens de coronacrisis betekende dat ook dat klussen op het kantoor samen werden gedaan, instructeurs die ook chauffeur zijn, werden ‘uitgeleend’ en ze hielden creatieve sessies met elkaar. Erwin en Marco Don geloofden in hun kracht als organisatie om de behoefte in de markt in te vullen en hebben ook zelf deze vraag gestimuleerd. Daarom trokken zij al tijdig nieuwe mensen aan. Daarin worden Erwin en Marco ondersteund door de andere twee jonge leden in het directieteam: Thom en Bart, commercieel en operationeel directeur. De medewerkers zijn echte DON’ers in hart en nieren. Hoe die persoon is, is duidelijk te zien op de grote poster op het kantoor.
Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring