Terug

“Wij doen iets unieks in Nederland”

Ondernemerschap
Leestijd: 5 min

Als je ergens nieuw bent, mag je jezelf voorstellen. Zo gaat het op school, op het werk en ook bij BOVAG. Drie nieuwe BOVAG-leden stellen zich daarom aan u voor. Ze leggen uit waarom ze lid zijn geworden, hoe ze het lidmaatschap uitdragen en wat ze van BOVAG verwachten. 

Ivan Autoverhuur Tilburg

verhuur-iccon-(1).jpgNaam lid: Ivan Autoverhuur Tilburg 
Ondernemer: Ivan Popovic  
Plaats: Tilburg  
Lid sinds: 8 juni 2022 

Wat heeft u voor bedrijf en waarmee onderscheidt u zich? 
“Ivan Autoverhuur Tilburg bestaat tien jaar en verhuurt personenauto’s, bestelauto’s, negenpersoonsbussen en autoambulances. Zo’n tachtig procent van onze klantenkring bestaat uit zakelijke klanten. We werken ook samen met lokale autobedrijven en verhuurders, om zo elkaar te ondersteunen. We onderscheiden ons door echt een partner te zijn voor onze klanten en verder te gaan waar veel andere bedrijven stoppen: zoals ruimere openingstijden en daarbuiten goed bereikbaar zijn zodat we bij calamiteiten of pech snel kunnen helpen.” 

Waarom bent u lid geworden van BOVAG? 
“Als jonge ondernemer ben ik bezig om mezelf en mijn bedrijf verder te ontwikkelen en BOVAG kan me daarbij goed helpen met alle kennis die daar aanwezig is. Daarnaast straalt BOVAG kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid uit, en daar staat Ivan Autoverhuur ook voor.” 

Wat verwacht u van BOVAG? 
“Dat BOVAG een goede sparringpartner is, die me informeert over actualiteiten en vraagstukken waar ik zelf minder ervaring mee heb. Denk aan verzekeringen en arbobeleid. En dat BOVAG me in contact brengt met andere collega-ondernemers door bijeenkomsten te organiseren.” 

Hoe draagt u de BOVAG-waarden betrouwbaarheid en zekerheid uit?  
“Ik heb een achtergrond bij Interpolis en Rabobank en de ‘glasheldere’ manier van werken daar heb ik nu nog steeds in mijn bedrijf hoog in het vaandel staan. We maken altijd duidelijke afspraken voordat een klant de huurovereenkomst tekent. Kwaliteit en veiligheid staan voorop: we verhuren jonge en schone voertuigen die technisch in topstaat zijn, zodat klanten zorgeloos op weg kunnen gaan.” 

Walinga Trikes

motor.pngNaam lid: Walinga Trikes 
Ondernemers: Leffert & Rommy Walinga 
Plaats: Lemmer 
Lid sinds: 23 augustus 2022 

Wat heeft u voor bedrijf en waarmee onderscheidt u zich? 
“We hebben trikebedrijf, dat zijn grote driewielers. We doen iets unieks; het aantal trikebedrijven in Nederland is op één hand te tellen. De techniek eraan is erg ontwikkeld afgelopen jaren. Het is een mengeling van auto en motor, maar steekt net weer anders in elkaar. We verkopen nieuwe en gebruikte trikes en doen onderhoud aan alle merken. Ook doen we aanpassingen voor gehandicapten.” 

Waarom bent u lid geworden van BOVAG? 
“Iedereen kent BOVAG en we krijgen er al positieve reacties op van klanten. We hopen met het lidmaatschap nog meer klanten te krijgen. Ook willen we ermee een sterkere garage worden en ons bedrijf een stapje verder brengen ten opzichte van andere bedrijven.  

Wat verwacht u van BOVAG? 
“We hebben veel met RDW te maken. We hopen dat BOVAG daar voor ons als ondernemers kan opkomen. Als je namens een hele groep aanklopt, is het een ander verhaal dan wanneer je dat in je eentje doet. Samen staan we sterk. En verder verwacht ik van BOVAG ondersteuning bij vragen of problemen.” 

Hoe draagt u de BOVAG-waarden betrouwbaarheid en zekerheid uit?  
“We komen ons woord na. En we gaan door waar een ander stopt om een oplossing te vinden. ‘Nee’ bestaat bij ons niet. We maken soms zelfs printplaten of halen storingen uit trikes waarvan mensen dachten dat het zo hoorde. We doen ons uiterste best en staan voor de dingen die we maken. Dat lukt ons al zestien jaar. We zijn zelfs internationaal bekend.” 

Dit artikel is verschenen in de BOVAGkrant 2022-10
Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring