Terug

Nieuw BOVAG-lid Fast Oldies ziet autorijden als beleving

Personeel
Leestijd: 3 min

Nieuwe BOVAG-leden zijn niet per definitie jong in leeftijd of nieuw als ondernemer in de branche, maar hebben wel altijd een nieuwe stap genomen met hun bedrijf door lid te worden van onze vereniging. Zo ook Fast  Oldies. Eigenaar Marcel Graumans stelt zijn bedrijf voor. 

Wat heeft u voor een bedrijf en waarmee onderscheidt u zich?
“Ik prepareer, restaureer en onderhoud Porsche 911’s en ben gespecialiseerd op het technische vlak. Mijn motto is om de klant te ontzorgen en daarmee alles te regelen zodat deze maar een aanspreekpunt heeft. Aan het einde van dit jaar start ik ook met apk-keuringen. Ik adviseer bij de aankoop, en begeleid en betrek klanten vervolgens bij het naar hun zin maken van hun aankoop. Wat maakt deze klant gelukkig? Dat kan met denkwerk of handwerk zijn.” 

Waarom bent u lid geworden van BOVAG?
“Toen ik in aanraking kwam met BOVAG Dutch Car Restorers dacht ik dat het een eliteclub was waar ik niet tussen kwam. Ik deed dit werk eerst ook maar een aantal uren in de week. Toen ik me volledig op Fast Oldies ging richten, wilde ik dat professioneel aanpakken en mijn betrouwbaarheid overbrengen op de klant. Daar helpt BOVAG bij. Als ik maar twee klanten per jaar heb die naar me toe komen vanwege het lidmaatschap, dan heb ik mijn doel al bereikt.” 

Waarom juist nu lid geworden?
“Omdat ik de garage heb vernieuwd met nieuwe apparatuur en nieuwe bruggen. Daar hoort een gedegen schild op de deur bij. Ik zit in een hoger marktsegment en dan moet je vertrouwen uitstralen.” 

Wat verwacht u van BOVAG?
“Delen van diensten, kennis, een plaats waar je je vragen kwijt kunt. Met BOVAG heb je een grote denktank achter je staan.” 

Houdt u zich bezig met jong talent aantrekken en trainen?
“Ik heb altijd wel een student in dienst. Soms haal ik ze uit een databank en soms komen ze gewoon aanfietsen met een ouder erbij. Ik wacht altijd tot ze me zelf nog een keer bellen om te zien of ze echt graag willen. Dan pik je meteen de goede eruit.” 

Bedrijfsnaam: Fast Oldies 
Eigenaar: Marcel Graumans 
Plaats: Breda 
Aantal medewerkers: alleen met meestal 1 BBL’er  
Gestart in: 2000  
BOVAG-lid sinds: 24 juni 2021

Dit artikel is eerder verschenen in BOVAGkrant 05-06-2021.
Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring