Wist u dat u als schadehersteller gratis lessen via de Thuiswinkel E-academy kunt volgen?

Laatste update 22 september 2023 Leestijd: 2 min

Bent u als autoschadehersteller al online actief? Hoe staat het met uw e-Marketingbeleid? En, e-Commerce? Leer via uw BOVAG-lidmaatschap gratis alles over succesvol online ondernemerschap via Thuiswinkel E-academy.

Ondernemen is kansen zoeken, dus ook online. Zeker nu steeds meer consumenten zich online oriƫnteren; daar wilt u als schadeherstelbedrijf natuurlijk op in spelen. Maar hoe doet u dat? En, als u online al actief bent, hoe zet u hierin de volgende stappen zodat u ook online verder kunt professionaliseren?

Aan de slag

Alle BOVAG-leden hebben de mogelijkheid om hier gratis lessen over te volgen via Thuiswinkel E-academy. De online cursussen duren maximal een uur en er is de keuze uit zes verschillende vakgebieden: e-Marketing, e-Commerce, e-Supply Chain, e-ICT (Product Information Management), e-Data en e-Ondernemen.
In de cursussen draait het niet alleen om de theorie, maar komen vooral ook voorbeelden uit de praktijk aan bod waar u als ondernemer zelf snel mee aan de slag kunt. De cursussen worden online gegeven en zijn dus te volgen waar en wanneer u dat het beste uitkomt.

Voor meer informatie en aanmelding, kijk hier.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring