BOVAG brengt de praktijk van EV en caravan in beeld

Laatste update 06 oktober 2022 Leestijd: 2 min

In aanloop naar de Kampeer en Caravan Jaarbeurs ging BOVAG op pad met AD-autojournalist Roland Tameling om in de praktijk te testen wat de invloed is van een caravan aan de trekhaak van een elektrische auto. Tameling reed met een elektrische auto naar Parijs en met een caravan erachter terug.

De test heeft geresulteerd in een uitgebreide videoreportage, waarin alle ins en outs van het elektrisch rijden met een caravan aan bod komen. Vrijwel elke vraag die een consument kan stellen over dit onderwerp, komt in de video aan bod. Van routeplanners en actieradius tot de (toekomstige) ontwikkelingen op het gebied van elektrische auto’s en caravans. Voor BOVAG-leden biedt deze video heel veel informatie die u in staat stelt om consumenten op een goede manier voor te lichten. Bekijk hier de video,

Rijden met een elektrische trekauto op de KCJ deze week

BOVAG staat deze week ook weer op de KCJ. Dit jaar is daar ook extra aandacht voor kamperen met een elektrische auto. BOVAG geeft op de beurs voorlichting over het reizen met een elektrische trekauto en we delen een nieuwe BOVAG-folder uit over dit onderwerp. U kunt deze folder hieronder downloaden, mocht u deze ook aan uw klanten willen meegeven:
BOVAG is ook onderdeel van de elektrische trekautoroute op de beurs. Try the Caravan doen we dit jaar namelijk met een volledig elektrische trekauto: een Volvo C40. Deze is aan BOVAG beschikbaar gesteld door Volvo en het gaat om dezelfde auto als waar Roeland Tameling mee naar Parijs is geweest. 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring