Startbooster: geef uzelf een vonkende start als ondernemer

Laatste update 24 maart 2022 Leestijd: 2 min

Bent u nog niet zo lang geleden uw bedrijf gestart? Of neemt u binnenkort het bedrijf over van uw ouders of werkgever? Volg dan de nieuwe opleiding Startbooster. Hierin leert u in één jaar de basisvaardigheden die u nodig heeft voor het succesvol runnen van uw bedrijf. De opleiding start op maandag 30 mei bij Innovam in Nieuwegein. Bent u geïnteresseerd? Meld u dan snel aan!  

Innovam heeft de nieuwe opleiding samen met BOVAG ontwikkeld. Startbooster is bedoeld voor startende ondernemers die al ervaring hebben in hun vak, maar nog niet nog niet in hun nieuwe rol als bedrijfseigenaar en leidinggevende. 

Hoe ziet Startbooster eruit?

  • In één jaar leert u de basisvaardigheden voor het succesvol runnen van een bedrijf. Van businessplan en financieel management tot personeelszaken, marketing en sales. 
  • De opleiding bestaat uit 23 modules, waarin u leert hoe u als bedrijfseigenaar professioneel te werk gaat. 
  • Er zijn ook lessen in opgenomen van experts van Alfa Accountants, BOVAG en Bovemij. 
  • Tussen de modules werkt u aan lees- en studeeropdrachten. 
  • De opleiding bevat een tussentijdse toets van uw financiële kennis en aan het eind presenteert u uw businessplan tijdens het eindexamen. 
  • Bij een goede beoordeling ontvangt u een diploma van IBKI. 
  • U krijgt een persoonlijke coach en ook een buddy (collega-ondernemer).
Lees meer over Startbooster in deze brochure.

Korting voor BOVAG-leden

Startbooster is een opleiding van Innovam, ondersteund door BOVAG, Bovemij en Alfa. Daarom krijgt u als BOVAG-lid € 500,- korting met vouchercode BOVAG500. U betaalt dan € 4990,- in plaats van € 5490,-. 

Meld u aan

Wilt u meedoen met de eerste groep die op maandag 30 mei start? Kijk dan voor meer informatie in de brochure of meld u direct aan via de website van Innovam

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring