Leden-bezoeken-ledendag: wat heeft u gemist?

Laatste update 16 juni 2022 Leestijd: 3 min

Autowas- en poetsbedrijven kwamen op dinsdag 14 juni bij elkaar voor de Leden-bezoeken-ledendag in de regio Eindhoven. Na bijna twee jaar was het weer mogelijk om elkaar te ontmoeten en dat voelde goed. Er was een inhoudelijk programma, want BOVAG had een hoop te vertellen. Daarnaast was er ruimte voor ontmoeting en inspiratie, onder meer bij het bedrijfsbezoek aan Washin7. Heeft u deze dag gemist? Of zoekt u informatie die tijdens de Leden-bezoeken-ledendag is gedeeld? U vindt er meer over op deze pagina. 

  • De nieuwste Wassen in Cijfers-onderzoek is gepresenteerd. Daaruit blijkt dat het personeelsbestand van autowasbedrijven is verdubbeld sinds 2010. Zo’n driekwart van de bedrijven heeft investeringsplannen. Lees meer in dit bericht en om het rapport te downloaden. 
  • Er is een nieuw rapport toegelicht, dat Innowater in opdracht van BOVAG heeft opgesteld voor wasstraten. Dit rapport geeft inzicht in de partijen waar u mee te maken heeft voor de inname en lozing van water. Kijk hier voor meer informatie en om het rapport te downloaden. 
  • Er is kennisgemaakt met de twee nieuwe afdelingsbestuursleden Martin Kniest (Matz Carwash) en Imar van Riet (Carwash & Co).
  • De directeur van het Nationaal MS Fonds vertelde meer over het goede doel van de Nationale Autowasdag en waarom u dit jaar zeker mee moet doen aan de actie op zaterdag 2 juli. Aanmelden kan nog!  
  • Jelle Drijver gaf een workshop boordevol tips over hoe u online klanten kunt vinden en binden én hoe u ze vervolgens offline kunt verrassen in uw wasstraat. 
  • Er stond een inspirerend bedrijfsbezoek aan autowasparadijs Washin7 op de agenda, het bedrijf van Frank Vekemans. In tien jaar tijd bouwde Vekemans zijn bedrijf uit tot een keten met inmiddels vijf succesvolle vestigingen.
BOVAG-autowas- en poetsbedrijven hebben het rapport van Wassen in Cijfers en over de watersituatie in Nederland deze week ook ontvangen via de post. Wilt u extra exemplaren ontvangen? Stuur dan een mail met uw gegevens naar autowas@bovag.nl

Bent u er volgend jaar ook (weer) bij?

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring