Bijleren met STAP-subsidie vanaf 1 juli

Laatste update 24 juni 2022 Leestijd: 2 min

De STAP-subsidie kunt u vanaf 1 juli aanstaande om 10.00 uur weer aanvragen. Met deze subsidie van 1.000 euro kunnen Nederlanders zich laten bijscholen en dat blijken veel Nederlanders te willen. Tijdens de vorige aanvraagperioden was het budget binnen een aantal dagen op. Wijs medewerkers hier dus op tijd op zodat zij tijdig een aanvraag in kunnen dienen. Gebruik het budget bijvoorbeeld voor het om- of bijscholen van uw medewerkers met trainingen bij Innovam.

Innovam heeft een brede keuze aan opleidingen die binnen het STAP-budget vallen en waar uw medewerkers dus uiteindelijk kosteloos aan mee kunnen doen. Elke medewerker heeft recht op 1.000 euro STAP-subsidie per persoon per jaar voor een scholingsactiviteit. Per aanvraagperiode is er een beperkt budget beschikbaar, dus op=op.

Meer informatie en vragen 

Meer informatie over het STAP-budget en het aanvragen hiervan vindt u op de website van het UWV. Heeft u vragen over het STAP-budget? Kijk dan of uw vraag tussen de veelgestelde vragen staat op de website van het UWV of neem contact op met het UWV via 088 – 898 22 02. 

Kijk hier voor een overzicht van subsidieregelingen voor personeel.
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring