BOVAG Rijinstructeursdag: houd 23 januari 2023 vrij voor uw instructeurs

Laatste update 28 juli 2022 Leestijd: 2 min

BOVAG organiseert op maandag 23 januari 2023 een speciale dag voor rijinstructeurs. Dit is een bijscholingsdag samengesteld door BOVAG en opleiders, die in het teken staat van de kwaliteitsverbetering van rijscholen. Daarmee sorteren we voor op nieuwe eisen van het CBR, die rijscholen gaan stimuleren om hun opleiding te verbeteren, zodat meer kandidaten in één keer slagen voor het praktijkexamen. Het programma van de Rijinstructeursdag geeft uw instructeur extra tools om het slagingspercentage in uw rijschool te optimaliseren.   

Het CBR maakt plannen voor een prestatieladder voor rijscholen, die mogelijk in de tweede helft van 2023 wordt ingevoerd. Daarmee moet de kwaliteit van rijscholen en hun opleiding verbeteren, zodat meer kandidaten in één keer slagen voor hun praktijkexamen. Daarbij krijgen rijscholen met een hoger slagingspercentage waarschijnlijk meer voordelen, zoals meer ruimte bij het plannen van examens. 

Rijinstructeurs vormen het hart van uw bedrijfsvoering. Zij spelen een essentiële rol in de kwaliteit en het slagingspercentage van uw rijschool. BOVAG stelt met opleiders een WRM-bijscholingsprogramma op, dat wordt gegeven tijdens de BOVAG Rijinstructeursdag op 23 januari 2023. Dit programma draagt bij aan het verbeteren van de kwaliteit van uw rijschool en is een verplicht onderdeel voor het behoud van het instructiebewijs. Zorg dus dat uw instructeurs deze dag alvast vrijhouden in hun agenda! Meer informatie over het programma, waarin ook onderwerpen voor ondernemers zijn opgenomen, volgt in september. 

De BOVAG Rijinstructeursdag vindt plaats van 9.00 tot 20.00 uur in het BOVAGhuis in Bunnik.  

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring