Kom naar de twee kennissessies ‘Stoppen en doorgaan?’ dit voorjaar

Laatste update 22 februari 2022 Leestijd: 3 min

Wilt u in de komende jaren uw bedrijf overdragen? Bereid u dan goed voor en bezoek een van de kennissessies over ‘Stoppen en doorgaan?’ die BOVAG dit voorjaar houdt. Een adviseur van Alfa Consultants belicht daarin alle onderdelen van het overdragen en verkoopklaar maken van uw bedrijf. Ook is er een aantal ondernemers aanwezig die hun ervaringen met u delen. Er vinden dit voorjaar twee kennissessies plaats: op maandag 4 april in Heerhugowaard en op woensdag 11 mei in Mill. Meld u snel aan!

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u uw bedrijf wilt verkopen. De pensioenleeftijd is in zicht, het bedrijfsrendement loopt structureel terug of het dealercontract is opgezegd. In welke situatie u ook zit, het is belangrijk om op tijd te beginnen. Het kost zo drie tot vijf jaar om de fiscale en financiële kant te regelen. Ook als u uw bedrijf overdraagt aan een familielid of medewerker komt er een hoop bij kijken en is het raadzaam om bijtijds te beginnen. Wilt u zich oriënteren op wat u allemaal moet regelen? Volg dan de kennissessie ‘Stoppen en doorgaan?’ op een van de volgende data:
  • Maandag 4 april 2022: Heerhugowaard (M. de Klerkweg 3)
  • Woensdag 11 mei 2022: Mill (City Resort Hotel, Hoogveldseweg 1)
Meld u direct aan

Programma

  • 18.00 uur: Inloop met soep en een broodje
  • 19.00 uur: Welkom door BOVAG
  • 19.15 uur: Het proces van bedrijfsverkoop, -overdracht en -beëindiging door Alfa Consultants gecombineerd met praktijkervaringen van ondernemers
  • 20.30 uur: Vragen
  • 21.00 uur: Afsluitende borrel

Download de vernieuwde brochure

Naast de kennissessie is er de vernieuwde brochure ‘Stoppen en doorgaan?’. Hierin wordt per situatie uitgelegd aan bijvoorbeeld welke financiële, fiscale en juridische zaken u moet denken. De brochure is geactualiseerd op basis van de nieuwe wetgeving voor 2022. Als u vragen heeft over wat er in de brochure staat, neem ze dan vooral mee naar de kennissessie. Er is daar de mogelijkheid om vragen te stellen. 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring