Drie nieuwe e-learnings over veilig werken, klantgericht adviseren en werking van de wasstraat

Laatste update 23 februari 2022 Leestijd: 2 min

BOVAG heeft samen met Innovam drie nieuwe online trainingen ontwikkeld, speciaal gericht op de wasstraat. Ze gaan over veilig werken, klantgericht adviseren en de werking van de wasstraat. Leden van BOVAG Autowas- en Poetsbedrijven en BOVAG Tankstations en hun medewerkers kunnen gratis gebruikmaken van de inmiddels twaalf verschillende e-learnings. 

BOVAG biedt sinds vorig jaar de opleidingen voor tankstations en autowasbedrijven zelf aan. Daarmee kan BOVAG hoge kwaliteit opleidingen bieden én voegt het meer waarde toe aan uw BOVAG-lidmaatschap. Het opleidingsaanbod is het afgelopen jaar verder uitgebreid en afgestemd op de wensen van leden. Dat wordt gedaan in overleg met een klankbordgroep van leden van de afdelingen BOVAG Autowas- en Poetsbedrijven en BOVAG Tankstations. 

Meer informatie over de nieuwe e-learnings

Klik op de onderstaande titels voor meer informatie over de nieuwste drie e-learning en om gratis aan te melden. Tijdens het afronden van de bestelling kunt u de e-learning aan de juiste medewerker toewijzen. Elke e-learning sluit af met een toets, waarna bij een voldoende resultaat uw medewerker een certificaat ontvangt. 

Veilig werken in de wasstraat (+/- 1,5 uur)

Deze e-learning gaat over de risico’s die je loopt in de wasstraat en hoe hiermee om te gaan, de werking van de wasstraat en hoe je omgaat met gevaarlijke stoffen. 

Klantgericht adviseren in de wasstraat (+/- 1 uur)

Hoe ontvang je klanten en spreek je ze op de juiste manier aan? Aan de hand van praktijkvoorbeelden leert deze e-learning om kansen te herkennen en de klant optimaal te adviseren. 

Werking van de wasstraat (+/- 1,5 uur)

Alles over de verschillende stappen in het wasproces, de verschillende soorten wasstraten en hun voor- en nadelen. 

Kijk voor meer informatie over dit opleidingsaanbod op mijn.bovag.nl/opleidingentankwas

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring