STAP-budget weer open op 1 september

Laatste update 31 augustus 2022 Leestijd: 2 min

Werkenden en werkzoekenden die een studie / training willen volgen, kunnen daarvoor tussen 1 september en 31 oktober het STAP-budget aanvragen. Met deze Stimulans ArbeidsmarktPositie (STAP) kunnen uw medewerkers 1.000 euro per persoon krijgen om zich te laten bijscholen. De subsidie is populair dus wijs uw medewerkers hier op tijd op, zodat zij direct hun aanvraag kunnen indienen.

Innovam heeft een brede keuze aan opleidingen die binnen het STAP-budget vallen en waar uw medewerkers dus uiteindelijk kosteloos aan mee kunnen doen. Elke medewerker heeft recht op 1.000 euro STAP-subsidie per persoon per jaar voor een scholingsactiviteit. Per aanvraagperiode is er een beperkt budget beschikbaar, dus op=op. De volgende aanvraagperiode voor STAP is tussen 1 november en 31 december 2022.

Meer informatie en vragen 

Meer informatie over het STAP-budget en het aanvragen hiervan vindt u op de website van het UWV. Heeft u vragen over het STAP-budget? Kijk dan of uw vraag tussen de veelgestelde vragen staat op de website van het UWV of neem contact op met het UWV via 088 – 898 22 02. 

Kijk hier voor een overzicht van subsidieregelingen voor personeel.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring