Hoe ziet de toekomst van het autobedrijf eruit? Ontdek het tijdens de regiobijeenkomsten voor BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven

Laatste update 31 augustus 2022 Leestijd: 4 min

Van september tot en met november komt BOVAG weer naar u toe: we bezoeken elf locaties verspreid over Nederland. Om u te informeren over de toekomst van het autobedrijf en het retailnetwerk. Over financiering en kredieten. We presenteren het ROSA-onderzoek (garageformules) en praten u bij over lobby-activiteiten, SERMI (het certificaat om te mogen werken aan antidiefstal gerelateerde zaken), de BOVAG Garantie, viaBOVAG.nl en online criminaliteit. Uiteraard is er veel tijd voor vragen en discussie en is ook aan de inwendige mens gedacht. Het programma is ook interessant voor autodealers, zij zijn ook van harte welkom.

Programma

Tijdens de bijeenkomst bij u in de buurt (kijk hieronder voor data en locaties) krijgt u in korte en praktische presentaties een hoop interessante informatie te horen over onder andere:

  • Hoe ziet de nabije toekomst van uw autobedrijf eruit? Welke keuzes kunt u maken en wat kunt u doen om in te spelen op alle veranderingen? Wij praten u bij over een onderzoek naar de toekomst van het autobedrijf en het retailnetwerk
  • Bij BOVAG krijgen we veel signalen dat het financieren van activiteiten voor het autobedrijf steeds lastiger wordt. We geven inzicht welke typen financiering en kredieten er zijn en wat u nodig heeft voor een financieringsaanvraag.
  • We presenteren de resultaten van het ROSA-onderzoek (garageformules). Dit rapport brengt in kaart wat ondernemers vinden van de garageformule waarbij ze zijn aangesloten. 
  • Online criminaliteit, zoals hacking of ransomware, is een steeds grotere zorg, ook voor autobedrijven. Hoe kunt u zich als ondernemer tegen deze vorm van criminaliteit beschermen? We attenderen u op de gevaren van (online) criminaliteit en geven tips hoe u dit kunt voorkomen. 
  • We geven een korte update over onze lobby-activiteiten, SERMI, het certificaat om te mogen werken aan antidiefstal gerelateerde zaken, de BOVAG Garantie die naar 12 maanden is gegaan en viaBOVAG.nl.

Bij ontvangst om 17.30 uur staat een lekker buffet voor u klaar. Eet u liever thuis, dan verwelkomen wij u graag om 18.30 uur met een kop koffie of thee. Het inhoudelijke programma start om 19.00 uur. Na afloop, rond 21.30 uur, sluiten we af met een borrel, zodat u de gelegenheid heeft om BOVAG-medewerkers en uw collega’s uit de regio weer even te spreken.

Ook interessant voor autodealers

Ondanks de verschillen in ondernemerschap staat u, als lid van de afdeling BOVAG Autodealers, in veel gevallen voor dezelfde uitdagingen als het onafhankelijke autobedrijf. Wij denken dat de inhoud van het programma ook interessant voor u kan zijn en daarom nodigen wij u graag uit voor deze regiobijeenkomsten.

Meld u nu al aan voor een regiobijeenkomst

Data en locaties

 
Dinsdag 27 september Van der Valk Hotel Oostzaan
Woensdag 28 september Van der Valk Hotel Nootdorp
Dinsdag 4 oktober Van der Valk Hotel Goes
Donderdag 6 oktober BOVAGhuis Bunnik
Dinsdag 18 oktober Van der Valk Hotel Urmond
Woensdag 19 oktober Van der Valk Hotel Eindhoven
Donderdag 20 oktober Van der Valk Hotel Duiven
Woensdag 26 oktober Van der Valk Hotel Hengelo
Donderdag 27 oktober Van der Valk Hotel Drachten
Dinsdag 1 november Van der Valk Hotel Zwolle
Donderdag 3 november Van der Valk Hotel Assen

Kunt u er niet bij zijn?

Bent u niet in de gelegenheid om een bijeenkomst bij te wonen, maar heeft u wel een vraag of wilt u meer informatie over de genoemde onderwerpen? Neem dan contact op met uw accountadviseur van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven of BOVAG Autodealers.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring