Nieuwe werkgeversconsulent PMT voor BOVAG-leden

Laatste update 29 september 2021 Leestijd: 2 min

Voor werkgevers van wie de medewerkers via PMT pensioen opbouwen, heeft BOVAG een eigen PMT-pensioenconsulent. Voorheen was dit Freddo Wieringa, maar op 1 oktober stopt hij als werkgeversconsulent en gaat hij verder als werknemersconsulent bij PMT. Wie zijn opvolger wordt is nog niet bekend. Tot die tijd worden zijn werkzaamheden overgenomen door Gijs van Haaften, een collega-werkgeversconsulent.

PMT is het Pensioenfonds Metaal en Techniek. Alle medewerkers die onder de cao voor het Motorvoertuigen- en Tweewielerbedrijf, de cao voor het Carrosseriebedrijf en de cao voor Tankstations en Wasbedrijven vallen, zijn verplicht aangesloten bij PMT en bouwen daar pensioen op.

De pensioenconsulent van PMT komt kosteloos bij uw bedrijf langs om uw vragen over de pensioenregeling van PMT te beantwoorden en uitleg te geven over de pensioenregeling. Dit kan door middel van een presentatie aan u en uw medewerkers of een workshop voor uw HR-afdeling. Heeft u hier interesse in of heeft u vragen over de pensioenregeling van PMT? Neem dan contact op met Gijs van Haaften via 06 – 11 71 54 81 of gijs.van.haaften@pmt.nl.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring