Regiobijeenkomsten 2021 gestart

Laatste update 01 oktober 2021 Leestijd: 2 min

De eerste twee edities van de regiobijeenkomsten voor BOVAG Onafhankelijk Autobedrijven 2021 waren een succes. BOVAG-ondernemers in de regio rond Oostzaan en Eindhoven kwamen bij elkaar voor het laatste nieuws uit de branche, om elkaar te spreken en om een op een onderwerpen te bespreken met medewerkers van BOVAG. Heeft u ook interesse om naar een regiobijeenkomst te komen? We hebben er nog tien gepland staan!

 Data en plaatsen van komende regiobijeenkomsten + direct aanmelden

Al in het eerste halfuur van de bijeenkomst kunt u winnaar worden van een quiz, waarna het programma verder gaat met onderwerpen als wettelijke en BOVAG Garantie waarschijnlijk verlengd naar twaalf maanden, Auto’s de Baas en BOVAG-lobby. Daarnaast wordt er veel tijd ingeruimd voor vragen. Een waardevol onderdeel van de avond waar in de eerste twee edities levendige discussies uit voortkwamen. DJ Gerard Ekdom neemt alle aanwezigen tot slot mee in een mooi muzikaal verhaal over de connectie tussen auto’s en muziek. Een feest van herkenning met meeslepende nummers uit heden en verleden.

Alle regiobijeenkomsten starten voor wie dat wil met een lopend buffet en eindigen met een gezellige borrel zodat er ook voldoende tijd is om met collega-BOVAG-bedrijven te spreken als u dat wilt. Deelname aan de regiobijeenkomsten is voor BOVAG-leden geheel gratis voor zowel u als uw partner, compagnon of een collega. Klik voor meer informatie en aanmelden op bovenstaande button.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring