[Webinar / Bijeenkomst] Alles over pensioen PMT

Laatste update 28 mei 2021 Leestijd: 2 min

Pensioenfonds Metaal en Techniek houdt op maandag 7 juni een bijeenkomst en webinar speciaal voor werkgevers. Het is een bijpraatsessie over onder andere: het pensioen van uw medewerkers, de pensioenregeling van PMT, ontzorging van pensioenadministratie en over hoe PMT de ingelegde premies belegt. 

Bij aanmelden voor de bijeenkomst / het webinar kunt u aangeven als er onderwerpen zijn die u graag zou willen bespreken of vragen over het pensioen waar u een antwoord op wilt hebben. Die worden tijdens de bijeenkomst behandeld. U kunt zelf kiezen of u de bijeenkomst wilt bijwonen in theater de Meervaart in Amsterdam of dat u liever online hierbij aanwezig bent.

Wanneer u kiest voor de locatie in Amsterdam, is er vanaf 12.30 uur inloop met koffie, thee en een lunch. Voor wie online aanhaakt, start het programma om 13.30 uur. Het webinar duurt tot 15.30 uur en als u fysiek in Amsterdam aanwezig bent, kunt u daarna nog afsluiten met een hapje en een drankje.

 Aanmelden voor de bijeenkomst PMT

Na inschrijving krijgt u een bevestiging van uw aanmelding per mail. Wanneer u de bijeenkomst online volgt, krijgt u de link naar het evenement ook per mail.

Vragen?

Heeft u vragen over PMT? Die kunt u stellen aan onze eigen PMT-consulent:
Freddo Wieringa
fwi@bpmt.nl 
M 06  21 24 51 69

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring