Tankstations en autowasbedrijven: train gratis uw leiderschapsskills en die van uw bedrijfsleiders

Laatste update 20 mei 2021 Leestijd: 2 min

De BOVAG Academy biedt meer dan vijftig gratis online trainingen, waaronder voor ondernemers en bedrijfsleiders. Denk aan e-learnings met praktische handvatten voor leidinggeven, financiën, beoordelings- en functioneringsgesprekken. Er staan ook webinars op over innovatie en hoe u het beste uit uw mensen haalt. Leden van BOVAG Tankstations en Autowas- en Poetsbedrijven kunnen gratis gebruik maken van de BOVAG Academy.

Het ontwikkel- en opleidingsfonds OOTW werd vorig jaar opgeheven. Daarom besloot BOVAG vanaf 2021 zelf opleidingen te gaan aanbieden en ontwikkelen en lanceerde de eerste afgelopen april. Een gedeelte van de opleidingen wordt verzorgd door Innovam. Om het aanbod voor tankstations en autowas- en poetsbedrijven nog breder en interessanter te maken, is daarnaast de BOVAG Academy opgezet in samenwerking met online opleider Skills Town.

Ga direct naar het opleidingsaanbod

BOVAG Academy

De BOVAG Academy biedt 58 (online) trainingen die zijn gericht op u als ondernemer, maar er is ook een speciaal aanbod voor bedrijfsleiders, HR- en (verkoop)medewerkers in uw bedrijf. Er zijn e-learnings, we-learnings, webinars, werkplekleren (essentials), persoonlijke scans en talentscans. Alle leden van BOVAG Tankstations en BOVAG Autowas- en Poetsbedrijven kunnen gratis gebruik maken van de BOVAG Academy. Het trainingenaanbod van de BOVAG Academy wordt de komende tijd verder aangevuld in samenspraak met de klankbordgroep. Heeft u of uw medewerker suggesties? Mail deze dan naar tankstations@bovag.nl of autowas@bovag.nl.  

Aanmelden

Om u aan te melden voor een opleiding van de BOVAG Academy gaat u naar innovam.nl/tankstations-en-autowasbedrijven en klik daar op de button BOVAG Academy. Als u nieuw bent, dan maakt u eerst een account aan voor uw bedrijf. Volg daarvoor de aangegeven stappen. Heeft u al een account? Dan kunt u direct inloggen met uw gegevens. Ook uw medewerkers kunt u gebruik laten maken van de BOVAG Academy. Dat kan door een lijst met medewerkers en hun e-mailadressen aan te leveren. Op de site van de BOVAG Academy staat precies uitgelegd hoe dat werkt.  

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring