RODI Fiets: vult u 'm ook in?

Laatste update 18 mei 2021 Leestijd: 2 min

BOVAG houdt momenteel het Relatie Onderzoek Dealer Importeur Fiets. Vult u ‘m ook in? De uitslagen van de enquête zijn erg belangrijk voor de gesprekken die BOVAG en dealers met fabrikanten voeren over verbeteringen van hun dienstverlening en betere samenwerkingsafspraken in de dealercontracten. 

De RODI focust dit jaar op vragen zoals: valt er geld te verdienen met het merk; ook in de toekomst? Houdt de fabrikant voldoende rekening met de wensen en behoefte van dealers? Is de leverancier transparant over zijn plannen voor de toekomst, bijvoorbeeld als het om rechtstreekse verkoop gaat? En ondersteunen de fabrikanten de dealers ook voldoende bij deze veranderingen? Deze antwoorden bieden waardevolle input voor BOVAG en voor de dealerverenigingen om het gesprek met de fabrikant aan te gaan. 

Dealeradviesboek

De resultaten van RODI worden daarnaast het gebruikt voor de samenstelling van het dealeradviesboek. Dit geeft u en andere individuele dealers inzicht in de prestaties van de merken, zo kunt u een gedegen keuze maken. Als u RODI invult, ontvangt u eind september het dealeradviesboek in uw mailbox.

Uw bijdrage is belangrijk

U heeft de vragenlijst op dinsdag 11 mei in uw mailbox gekregen. Het invullen ervan kost u slechts ongeveer 10 minuten van uw tijd, en kan uiterlijk maandag 24 mei. Alleen met voldoende deelnemers zijn de uitkomsten representatief en kunnen we wat veranderen. Uw bijdrage is dus heel belangrijk!

Heeft u geen e-mail gezien? Misschien is deze in uw ongewenste mail terecht gekomen. U kunt ook een mail sturen naar onderzoek@bovag.nl, dan sturen wij de vragenlijst opnieuw.

Lees meer over RODI Fiets

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring